32+3 hafta karnın aşağı inmesi

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
477
123
45
Kızlar merhaba, ben 32+3 haftalık hamileyim. Karnım aşağı indi biraz bu zamanlarda normal mi acaba? Bilmediğimden erken mi acaba dedim

Inan hatırlamıyorum ilk gebelikte nasıldı ama dr.una sor istersen.agrin sancin yoksa bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Allah vakitlice kucağına almayı nasip etsin hayirlisiyla

Inan hatırlamıyorum ilk gebelikte nasıldı ama dr.una sor istersen.agrin sancin yoksa bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Allah vakitlice kucağına almayı nasip etsin hayirlisiyla
Agrim sancim yok ama normal mi bilemedim de ben tedirgin oldum . Tesekkur ederim :)

Brnim 14. haftadan beri asagida simdi 28 haftaligim hala asagida. kanama yoksa sıkıntı etme ama takip et

Komşum yeni doğum yaptı. Karnını gördüğüm gündennberi sordum hergün nasılsın ne zaman doğum diye . Karnı aşağı inmişti baya. 41 de doğurdu şükür korkma bebeğin doğum pozisyonu almıştır benimki 30 da hazır ve nazırdı

tamam o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…