Doğuma Hazırlık 32+4 ikiz gebelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bordomavi611

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
359
191
33
32
Merhabalar 32+4 ikiz gebelik tüp bebek annesiyim.. artık iyice karnım gerildi ve cocuklar fazla dayanıyor uyuyamıyorum,egilemiyorum bugun saflık ocagında kan la ıdrar verdım bakalım sonucları ne gelcek .. dogum yaklastı gibi hissediyorum 19 u randevum var doktorum tarıh vercek mi merak ediyorum .. gögüslerim yumusak henüz sertlesmedi .. genel bilgi alısverısı yapmak istedim tecrübelerınızden bahsedermisiniz ? 14 kılo verdim kusmaktan zor bir hamılelık gecirıyorum sizleride merak ediyorum

ikiz gebelik en korktuğum şeydi bu bulantı olayından dolayı. şimdi bile tek bebekle sürekli bulantı yaşayan biri olarak sizi düşenemiyorum. allah kolaylık versin ancak erken oluyor genelde bu tür bebeklerin doğması. benim teyzem de sizinle aynı şekilde tüp bebekle ikiz gebelikti ve 3-4 hafta önce doğum yaptı sezaryen ile. sonrasında iki bebeğe bakmak da zaten ayrı bir serüven.

ikiz gebelik en korktuğum şeydi bu bulantı olayından dolayı. şimdi bile tek bebekle sürekli bulantı yaşayan biri olarak sizi düşenemiyorum. allah kolaylık versin ancak erken oluyor genelde bu tür bebeklerin doğması. benim teyzem de sizinle aynı şekilde tüp bebekle ikiz gebelikti ve 3-4 hafta önce doğum yaptı sezaryen ile. sonrasında iki bebeğe bakmak da zaten ayrı bir serüve
İnsan yiyemeyince Halide olmuyor malesef ayaga kalkacak halım yok .. hayırlısıyla bı dogsalar saglıkla bı sekılde buyuycekler Allah'ın ıznıyle .. ama hamilelikte cok asırı zorlandım 2 defa hast yattım kusmaktan susuz kaldım

İnsan yiyemeyince Halide olmuyor malesef ayaga kalkacak halım yok .. hayırlısıyla bı dogsalar saglıkla bı sekılde buyuycekler Allah'ın ıznıyle .. ama hamilelikte cok asırı zorlandım 2 defa hast yattım kusmaktan susuz kaldım
valla cok zor. benim tüp bebek veya tedavi değildi ancak içimde hep bir korku vardı ikiz olursa diye. tek olduğunu duyunca bayağı rahatlamıştım. ama ikizi veren allah gücünü de verir günü gelince. ailenizden eşinizden vs destek alın lütfen yalnız atlatmaya çalışmayın. daha şimdiden bu kadar yorulursanız sonrası nasıl olacak.

Kızlar ben dogum yaptım spınal olduk 2 bebısım de saglıklı sarılık oldular 2 gun ısık tedavısı aldılar sarılıgımız tam dusmedı ama 1 haftadır uyumuyorum 2 saatte bir mutlaka yedırıyorum .. demem su ki cok zor günler bekliyor bızı kahve ıcıyorum sureklı ayakta kalmak ıcın nefes alımlarını ızlıyorum alıyomu diye dıkıslı dıkıslı sık duramazken sarılıkta kendılerınden gectıklerınde merdıvenlerı 3 erlı çıktım annelik baska bısey cok kutsal ... Dıyosun kı kımse dokunmasın yedırmesın ellemesın ... Resmen tuvaletını beklıyosun rabbım isteyen herkese nasıp etsin

Back
X