• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 çocuk sahibi adam: Hedefim 50!

:KK57:Nasil olmus yaa ... ya ben birini daha doguramadim ... bu kadinlar ne boyle ya uretim fabrikasi gibi ... cahil cuhelalar sizi

sen anca 50 çocukla övün bir de hedef koy !!!
o çocukların geleceğini düşünen kim ! nasıl bir babasın sen ya evlat sahibi olmayı sadece doğurmak olarak gören bir zavallı
şimdi o çocuklar okula gidince ben kitabınızı alamam ben kaleminizi almam der o kadar çocuğun hayatını karartır
bu düpe düz vicdansızlık !!
Gelecek mi? Valla inşaallah hepsi okur bir meslek sahibi olur, bu çocukların eğitim alıp hayatlarını kurmalarını isterim ama pek umutlu değilim, eve katkısı olsun diye bu çocukların çoğu tarlalara işçi olarak gider, 15 yaşına gelen ki onlar için büyük bir yaş bile söylemiş oldum, 15 yaşına gelen kızlar başlık parası karşılığı evlendirilir. Ki bir kısmı evlendirilmiş zaten, torunları da varmış.

dün akşam izledim haberi adam ne kadar sakin sakin anlatıyo hedefim 50 diye. bunlara yardım sadece kısırlaştırmak olur, çocuk yapmada kendine odun kömür al devlet yardımı hakedene yapsın bunun gibisine değil.
ona 32 tane veren Rabbim bn sadece 1 tane hayırlı bi evlat istiyorum :KK43:

50'ye kadar hedefleme amacı neymiş merak ettim ?

iyi bir şeymiş gibi bir de bunu haber yapıyorlar ya aman ne güzel başka derdimiz tasamız yoktu. Şehit haberi yapmak yasaklanır ama 4 karısı olan adamın haberini yapmak serbest .Yazık !

Gelecek mi? Valla inşaallah hepsi okur bir meslek sahibi olur, bu çocukların eğitim alıp hayatlarını kurmalarını isterim ama pek umutlu değilim, eve katkısı olsun diye bu çocukların çoğu tarlalara işçi olarak gider, 15 yaşına gelen ki onlar için büyük bir yaş bile söylemiş oldum, 15 yaşına gelen kızlar başlık parası karşılığı evlendirilir. Ki bir kısmı evlendirilmiş zaten, torunları da varmış.
zaten o kadar çocuk doğurmasının amacı o çocukları çalıştırıp yan gelip yatmak !!
okula göndermek meslek sahibi yapmak geleceğini düşünmek gibi düşünceleri olsaydı o kadar çocuğu yapmazdı yapamazdı
yazık o kadar çocuğa üzüldüm ben burdan bu adam nasıl üzülmüyor ki bir de dalga geçer gibi hedef koyuyor

50'ye kadar hedefleme amacı neymiş merak ettim ?
oda niye istediğini bilmiyor bence..biz iki kardeş kız olmuşuz babam erkek olana dek devam demiş..3. kardeşim erkek olmuş Allahtan..bence babam neden çocuk sahibi olduğunu bilmiyor..:KK14:

Kuluçka fabrikası otomatiğe bağlamış mübarek:KK53:

alışmış kudurmuştan betermiş
bence hanımları korunmayı bilse korunurlardı..bak ihtiyacımız var diyor yardım diyor..kör cahil bunlar demkki..zaten parasıda yok adamın kim kuma gelriki en fakir insanlar..

Şimdi bu amca kuzey amerikada yaşıyor olsa her çocuktan 18 yaşını doldurana kadar aşağı yukarı aylık 400 dolar para alır... 32 çarpı 400 eder 12.800 dolar para... Kendi ve eşleri çalışsa bi 6000 üstüne koysa, okul parasını da devlet karşılasığından masraf anca yeme içmeye gider.. Her türlü rahat geçinir bunlar.. Devreler yanar :confused:

Back
X