- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka gibi, kadının neredeyse hamile olmadığı zaman daha az çıkacak!14x9ay=126 ay, o da yapar 10,5 yıl.. Yok artıkın ya.. Kadın toplamda 10 buçuk yıl hamilelik yaşamış.
Gelecek mi? Valla inşaallah hepsi okur bir meslek sahibi olur, bu çocukların eğitim alıp hayatlarını kurmalarını isterim ama pek umutlu değilim, eve katkısı olsun diye bu çocukların çoğu tarlalara işçi olarak gider, 15 yaşına gelen ki onlar için büyük bir yaş bile söylemiş oldum, 15 yaşına gelen kızlar başlık parası karşılığı evlendirilir. Ki bir kısmı evlendirilmiş zaten, torunları da varmış.sen anca 50 çocukla övün bir de hedef koy !!!
o çocukların geleceğini düşünen kim ! nasıl bir babasın sen ya evlat sahibi olmayı sadece doğurmak olarak gören bir zavallı
şimdi o çocuklar okula gidince ben kitabınızı alamam ben kaleminizi almam der o kadar çocuğun hayatını karartır
bu düpe düz vicdansızlık !!
zaten o kadar çocuk doğurmasının amacı o çocukları çalıştırıp yan gelip yatmak !!Gelecek mi? Valla inşaallah hepsi okur bir meslek sahibi olur, bu çocukların eğitim alıp hayatlarını kurmalarını isterim ama pek umutlu değilim, eve katkısı olsun diye bu çocukların çoğu tarlalara işçi olarak gider, 15 yaşına gelen ki onlar için büyük bir yaş bile söylemiş oldum, 15 yaşına gelen kızlar başlık parası karşılığı evlendirilir. Ki bir kısmı evlendirilmiş zaten, torunları da varmış.
oda niye istediğini bilmiyor bence..biz iki kardeş kız olmuşuz babam erkek olana dek devam demiş..3. kardeşim erkek olmuş Allahtan..bence babam neden çocuk sahibi olduğunu bilmiyor..50'ye kadar hedefleme amacı neymiş merak ettim ?
bence hanımları korunmayı bilse korunurlardı..bak ihtiyacımız var diyor yardım diyor..kör cahil bunlar demkki..zaten parasıda yok adamın kim kuma gelriki en fakir insanlar..Kuluçka fabrikası otomatiğe bağlamış mübarek
alışmış kudurmuştan betermiş
Guinness rekorlar kitabına girerim diye düşünüyor galiba50'ye kadar hedefleme amacı neymiş merak ettim ?