32. hafta çalışabilir raporu hakkında bilgi acil

starsee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
310
302
33
Arkadaşlar merhaba
geçen hafta tam 32+0 da çalışabilir raporu aldım, doktor 5 hafta daha (37.haftaya kadar) çalışabileceğimi söyledi.
işyerin sistemden görecek rapor vermiyoruz 2 güne sisteme düşer dedi. e devler e nabız sisteme yönlendiriyor fakat rapor falan göremiyoruz, raporu alan varsa nasıl bi süreç geçirdi bilgilendirirse çok sevinirim. sevgiler

merhaba,

bende hastaneden çalışabilir raporu aldım ancak elime evrak verdiler. verilen evrakta çalışabilir görünüyorum ancak sgk dan gelen mailde iş göremezlik raporu olarak görünüyor. Sistemler değişmiş bizde çıkamıyoruz işin içinden.

Bana kağıt yda elime herhangi bi rapor vermediler,bundan sonra sistemden dediler biraz geç sisteme düşmüş ama tarih göründüğü için sıkını değil o
halloldu çok şükür, çalışabilir raporum görünüyormuş gereken işlemleri yaptık dediler.
sisteme yanlış girildi ozaman sizin

hallolduğuna sevindim inşallah benimki de sorunsuz hallolur. Bir de onunla uğraşmayalım :)

raporumda çalışabilir yazıyor, tarihe kadar belirtmişler. Hem hastaneyle hem de iki ayrı SGK müdürlüğüyle görüştüm, bir sıkıntı yok aktarmanız da yapılmış, çalışmanızda sakınca yok dediler. ama gelen mailde çalışamaz yazdığı için çözemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…