32. hafta çalışabilir raporu hk.

ceterissparibus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
221
2
46
İstanbul
arkadaşlar yarın çalışabilir raporu alıcam ancak doktorum özel olduğu için kendisinin yönlendireceği bir devlet hastanesinden ve doktordan almam gerekiyor. asıl sormak istediğim bunun için önce iş yerimden (özel bir bankada çalışıyorum) vizite kağıdı almam gerekiyor mu? İK bana öyle birşey söylemedi ancak intte araştırdığımda vizite kağıdıyla hastanneye gidin diyor. bilgisi olan varsa acil paylaşabilir mi benimle?

Canim vizite kagidi kalkti ssk anlasmali ozel bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim.devlette saatlerce beklersin istanbulda isrn hastane adi verebilirim gidiP 33 hafta raporu diyorsun 3 nushali kahida yaziyor doktor birini sskya onlar gonderiyor biri onlarda kaliyor digeride srnde kaliyor sendekini muhasebecine vermen yeterli o bildirecek zaten

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. evet istanbuldayım. doktorum sait çiftçi devlet hastanesine yönlendirdi beni arkadaşı olan başka bir doktor yardımcı olacakmış. ama yine de ben hastane adı alayım sizden ne olur ne olmaz.

Benide bir dr yonlendirmisti zeynep kamile gittim kadin ultrason ile kan tahlili gormeden vetmem dedi kapida bekleyen gebelerde cabasi iceri sokmuyorlar seni.ben avicena hastanesinr gittim 5 dk aldim ciktim ne test ne bisey.duyduguma gore safak hastaneside veriyormus

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca biraz tedirgin oldum açıkcası bende 3gün önce aldın çalışabilir raporu doktorum hatırllattı zaten bana fakat bende özel hastaneye gidiyorum devlet hastanesi olma şartımı var acaba? bu arada öğretmenim ve tayin dönem,nde olduğum için tayinimin geldiği yere vermek üzere raporu bekletiyorum.

Onemli olan hadtane degil canim doktorunun ssk anlasmali bi dr olmasi gerekiyor zatrn rapor yazdigi nushasi elinde varsa anlasmasi var demektir yoksa brn yazamiyorim derdi

Bugun sait ciftciden aldim raporu. Cok uzun surmedi ancak bana tek nusha verdiler o kadar. Ben de fotokopisini cekip kurum hurma gonderdim ust yaziyla. Sgk ya kurum bildirecekmis. Umarim sorun cikmaz ileride..

Bugun sait ciftciden aldim raporu. Cok uzun surmedi ancak bana tek nusha verdiler o kadar. Ben de fotokopisini cekip kurum hurma gonderdim ust yaziyla. Sgk ya kurum bildirecekmis. Umarim sorun cikmaz ileride..

merak etme benim de tek nüshaydı. fotokopisini iş yerine verdim aslı bende duruyor. öyle olması gerekiyor.37 . hafta da çalışamaz raporu alacağız. onu da aynı şeklide fotokopisini işyerine vereceksin.

merak etme benim de tek nüshaydı. fotokopisini iş yerine verdim aslı bende duruyor. öyle olması gerekiyor.37 . hafta da çalışamaz raporu alacağız. onu da aynı şeklide fotokopisini işyerine vereceksin.

ya doğum ıznı alcaz ya 37 de,benım doktor 32 de aldığım raporu yenıden ıstedı,ona göre duzenleyım dedı,ama ben aslını vermıstım okula.ya semıner donemının ılk haftası okula gıtmem gerekcek:((

kızlar calısıp calısmamakta kararsızım 37. haftaya kadar ama ilk önce calısbilir belgesini alsam bikac hafta denesem ama calısamazsam doktoruma gidip tekrar rapor alabiliyrmuyum yoksa 37 . haftaya kadar aldıgım rapor dolayısıyla bu süreyi doldurmam mı gerekiyo ?

kızlar calısıp calısmamakta kararsızım 37. haftaya kadar ama ilk önce calısbilir belgesini alsam bikac hafta denesem ama calısamazsam doktoruma gidip tekrar rapor alabiliyrmuyum yoksa 37 . haftaya kadar aldıgım rapor dolayısıyla bu süreyi doldurmam mı gerekiyo ?

Canim ben de snin gibi,kararsizdim. Hala da kararsizim. Ancak 32. Hafta raporunu aldiktan sonra mutlaka 37. Haftayi beklemene gerek yok. Istedigin zaman is goremezlik raporunu alip isten ayrilabiliyorsun. Bana sorarsan al, calisamayacak gibiysen daha sonra ayrilirsin. Mesela ben 35te ayrilmayi dusunuyorum.

merhaba bende bugün çalışabilir raporu aldım. benim sorum şu olacak bir nüshayhı aldım işyerine vericem ama muhasebede bu işlere ben bakıyorum ve daha önce böyle bir işlem yapmadım işyeri olarak herhangi bir yere bildirmemiz gerekiyor mu bu raporu? hastane sigortaya gönderiyormuş sanırım biz işyeri olarak ne yapmalıyız?:41:

bende 2 gün önce raporumu aldım bir sayfa doldurdular verdiler bende ne olur ne olmaz diye fotokopisini kendime aldım aslını insan kaynaklarını getirdim o bildircekmiş zaten sgk ya şimdi iznimi kullanıyorum

bende 2 gün önce raporumu aldım bir sayfa doldurdular verdiler bende ne olur ne olmaz diye fotokopisini kendime aldım aslını insan kaynaklarını getirdim o bildircekmiş zaten sgk ya şimdi iznimi kullanıyorum

seninde fazla kalmamış doğuma. şu an bebeğin kaç kilo biliyor musun?

kızlar ben de aldım çalışabilir raporu ama bnm dr 37den once vermıomş çalışamıaz raporu ama araştrdm siz de yazmssnz zaten benm 32den sonra istedgm zaman ayrlma hakkım var inş ters düşmeyiz drla ben onbeş tatl yanmasın die aldm çalşblr raporumu yoksa hiç düşnmuorm çalşmak ilk etapta aile hekmnden alrm rapor 35te falan çalşamaz raporu almayı düşnuorm ....

arkadaşlar bu raporu alma hakkımız 32. haftada(31+6) mı oluyor yoksa 32. haftayı doldurmamız(32+6) mı gerekiyor :26:

Back
X