32. hafta çalışabilir raporu hk.

aldım 37 haftaya kadar calısabılır raporunu nısanın 21 kadar calısabılır yazıo ama bana 1 tek nusha verıldı bnde ıs yerıne gıttm aslını vermem gerektıgını soledı bnde aslını onlara fotokopsinı kendıme aldm markette calstıgm ıcın bnm yerıme baska bır eleman almışlar mudurumde alabırsen aıle hekımınden rapor al dedı olur degılmı ole yapsam

kızlar ya benım de bir sorum var...
ben 32. hafta raporumu almaya gittiğim de sgk doğum tarıhını yanlış yazdıgı için hastanede muayene olamadım ve 170i aradım, bana kendınız en yakın kuruma gidip düzelttırmeden telefonda işlem yapamayız dediler, gittiğimde cumartesıydı ve mecburen pzt gununu bekledım...onu düzelttırdım ama doktora özelde çalıştıgım için hafta sonu gidecektım o hafta sonu da gidemedım ve sonrakınde gidebıldım yanı çalışabılır raporunu 32. haftada değil 34. haftada aldım... doktorum da bana yazı falan vermedı biz sisteme işleyeceğiz, yeterli dendi... kafam karıştı şimdi ben 2 hafta daha fazla mı çalışmak zorundayım 37. haftada izine çıkamayacak mıyım ya da doğum sonrası iznımden mi gidecek bu 2 hafta anlamadım :(

ben 32. hafta raporumu almaya gittiğim de sgk doğum tarıhını yanlış yazdıgı için hastanede muayene olamadım ve 170i aradım, bana kendınız en yakın kuruma gidip düzelttırmeden telefonda işlem yapamayız dediler, gittiğimde cumartesıydı ve mecburen pzt gununu bekledım...onu düzelttırdım ama doktora özelde çalıştıgım için hafta sonu gidecektım o hafta sonu da gidemedım ve sonrakınde gidebıldım yanı çalışabılır raporunu 32. haftada değil 34. haftada aldım... doktorum da bana yazı falan vermedı biz sisteme işleyeceğiz, yeterli dendi... kafam karıştı şimdi ben 2 hafta daha fazla mı çalışmak zorundayım 37. haftada izine çıkamayacak mıyım ya da doğum sonrası iznımden mi gidecek bu 2 hafta anlamadım :(

Tatlım iyice karışmış işler.. Peki bu 34.haftada aldığın raporda ne yazıyor.. Sana çalışabilir raporu veremezler.. 32. Haftayı geçmişsin çünkü. İşgörmezlik vermesinler sakın.. Doğum öncesi izne ayrılma raporu yani.. Artık elden kağıt kalktı sistemden yazılıyor raporlar ve geriye dönük yazamazlar.. Eee çalışabilir raporu da bitek 32. Haftada verilir.. Bence o hastaneyle irtibata geç 5 senedir doğum raporları yazıyorum. Böyle saçmalık duymadım sgk nasıl yanlış yazar doğum tarihini... Önceden olsa düzeltilirdi ama şimdi otomatik oldu.. Bence detaylı öğren geç kalmışsın çünkü

arkadaşlar ben bu raporları yazıyorum sizlere yardımcı olmaya çalışayım, şimdi öncelikle vizete kağıdı diye bişey kalmadı yani hiç devlet ve özel hastane için vizite gerek yok, 32 . haftada 5. hafta çalışmasında sakınca yoktur diye bir resmi yazı almanız yeterli . gelelim 37. haftaya ondada 3 hafta doğum öncesi iznini kullanması uygundur diye doktorunuz iş görememezlik raporu verecek, başhekim veya mesul müdürede onaylatıp mühürletin, bu aldığınız rapora üst yazı yazdırın evraktan, bence kendinizde kalsın bir nüshasını muhasebecinize verin, daha sonra hayırlısıyla doğumlarınız gerçekleştikten sonra allahın izniyle , doğumdan önce kullanamadığınız bütün rapor günlerinide dahil ederek ( yani bebek 3 haftada değilde 1. haftada olursa farzedelim ) kalan rapor gününüde ekleyerek doğum sonrası izni yazıyolar...ama bazı doktorlar güvenemedikleri için çalışabildiğini gösteriri belgeyi istiyolar yanında bulunması iyi olur....bunuda elden alırsanız bununda bir nüshasını muhasebeye verin, kalan asıl suretleri doğum izni bitiminde allahın ,izniyle elden sgk ya gönderin.

bu örnek sgk lı çalışan personeller için resmiler için sadece kurumlarına vermek yeterli......umarım yardımcı olmuşumdur.
sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışayım....hepimize hayırlı doğumlar arkadaşlar....

merhaba, benim doğum iznim 9 ekimde bitiyor ama doğum öncesi kullanmadığım izinlerimi eklememiş doktor rapora. hiç sormadılar, benim de aklıma gelmedi. ne olacak şimdi benim iznim yandı mı :(

Tatlım iyice karışmış işler.. Peki bu 34.haftada aldığın raporda ne yazıyor.. Sana çalışabilir raporu veremezler.. 32. Haftayı geçmişsin çünkü. İşgörmezlik vermesinler sakın.. Doğum öncesi izne ayrılma raporu yani.. Artık elden kağıt kalktı sistemden yazılıyor raporlar ve geriye dönük yazamazlar.. Eee çalışabilir raporu da bitek 32. Haftada verilir.. Bence o hastaneyle irtibata geç 5 senedir doğum raporları yazıyorum. Böyle saçmalık duymadım sgk nasıl yanlış yazar doğum tarihini... Önceden olsa düzeltilirdi ama şimdi otomatik oldu.. Bence detaylı öğren geç kalmışsın çünkü

canım yarın tam 32+0 olacağım devlet hastanesinden çalışabilir raporu almak istiyorum 4 haftalık mümkün mü?
elden kağıt kalktı demişsin ama kamuda çalışıyorum, iş yerime teslim etmek için rapor elden vermeyecekler mi şimdi? ve de üst yazı ne yazılıyor biliyor musunuz?

canım yarın tam 32+0 olacağım devlet hastanesinden çalışabilir raporu almak istiyorum 4 haftalık mümkün mü?
elden kağıt kalktı demişsin ama kamuda çalışıyorum, iş yerime teslim etmek için rapor elden vermeyecekler mi şimdi? ve de üst yazı ne yazılıyor biliyor musunuz?

olur canım devlet hastanesinden al ama sabah erken git onların işi belli olmuyor kimi zaman hemen veriyorlar kimi zaman saatlerce bekletebiliyorlar.. kamuda çalıştığını ve iş yerinin elden kağıt istediğini söylersen üst yazıyla eş değer bir kağıt vereceklerdir..

arkadaşlar yarın çalışabilir raporu alıcam ancak doktorum özel olduğu için kendisinin yönlendireceği bir devlet hastanesinden ve doktordan almam gerekiyor. asıl sormak istediğim bunun için önce iş yerimden (özel bir bankada çalışıyorum) vizite kağıdı almam gerekiyor mu? İK bana öyle birşey söylemedi ancak intte araştırdığımda vizite kağıdıyla hastanneye gidin diyor. bilgisi olan varsa acil paylaşabilir mi benimle?

Ben bugun aldim 32. Hafta calisabilir raporumu. Vizite kagidi sormadilar. Sgk hastanesine gittim. Rapor acilisini yaptilar.

ben 32. hafta raporumu almaya gittiğim de sgk doğum tarıhını yanlış yazdıgı için hastanede muayene olamadım ve 170i aradım, bana kendınız en yakın kuruma gidip düzelttırmeden telefonda işlem yapamayız dediler, gittiğimde cumartesıydı ve mecburen pzt gununu bekledım...onu düzelttırdım ama doktora özelde çalıştıgım için hafta sonu gidecektım o hafta sonu da gidemedım ve sonrakınde gidebıldım yanı çalışabılır raporunu 32. haftada değil 34. haftada aldım... doktorum da bana yazı falan vermedı biz sisteme işleyeceğiz, yeterli dendi... kafam karıştı şimdi ben 2 hafta daha fazla mı çalışmak zorundayım 37. haftada izine çıkamayacak mıyım ya da doğum sonrası iznımden mi gidecek bu 2 hafta anlamadım :KK43:
2 haftaniz yandı mı acaba bilgi verir misiniz bu konuda acil

Back
X