- 26 Haziran 2012
- 125
- 75
- 98
- Konu Sahibi ceterissparibus
aldım 37 haftaya kadar calısabılır raporunu nısanın 21 kadar calısabılır yazıo ama bana 1 tek nusha verıldı bnde ıs yerıne gıttm aslını vermem gerektıgını soledı bnde aslını onlara fotokopsinı kendıme aldm markette calstıgm ıcın bnm yerıme baska bır eleman almışlar mudurumde alabırsen aıle hekımınden rapor al dedı olur degılmı ole yapsam
kızlar ya benım de bir sorum var...
ben 32. hafta raporumu almaya gittiğim de sgk doğum tarıhını yanlış yazdıgı için hastanede muayene olamadım ve 170i aradım, bana kendınız en yakın kuruma gidip düzelttırmeden telefonda işlem yapamayız dediler, gittiğimde cumartesıydı ve mecburen pzt gununu bekledım...onu düzelttırdım ama doktora özelde çalıştıgım için hafta sonu gidecektım o hafta sonu da gidemedım ve sonrakınde gidebıldım yanı çalışabılır raporunu 32. haftada değil 34. haftada aldım... doktorum da bana yazı falan vermedı biz sisteme işleyeceğiz, yeterli dendi... kafam karıştı şimdi ben 2 hafta daha fazla mı çalışmak zorundayım 37. haftada izine çıkamayacak mıyım ya da doğum sonrası iznımden mi gidecek bu 2 hafta anlamadım