- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
40 mı30 haftalıgız 25 kilo aldım ikiönci bebeğim bu ilk bebegimde 40 kilo almıstım 6 ay yada 1 sene deydi sanırım wermiştim o kiloları
Su benim en büyük problemim et ile aram hiç yok malesef ofProtein ağırlıklı beslenmelisin daha çok bide bol su ben o şekilde devam ettim
Yemekle Aran iyi miydi ? Benim aram değil ona rağmen alıyorum benim morelimi bozan o Çok şükür sağlık daha önemli diyorum ama yemedikçe kilo almakta ne bilim30 haftalıgız 25 kilo aldım ikiönci bebeğim bu ilk bebegimde 40 kilo almıstım 6 ay yada 1 sene deydi sanırım wermiştim o kiloları
Çok güzel fikir teşekkür ederim kesinlikle korse takacamdogumdan sonra karnını ya bagla yada korse tak ben dizden göbeğe kadar olanı takmıstım sezeryan dogum olmuştu we 4. gğnümde taktım
Ama bişi yemiyorum ki ödem olsun onuda anlamış değilim :) inşallah güzel hamilelik geçirirsin az kilo ile :))Bende 10 + 6 dayım henüz o evreye gelmediğim için bir şey diyemicem sadece yürüyüşünüzü ihmal etmeyin. Ve su içmeye çalışın tuzlu yiyip ödem yapıyor olabilirsiniz.
Dikişlerin acımadı mı canım.Sezaryende doktorlar pek önermiyor ama seninki önermiş miydidogumdan sonra karnını ya bagla yada korse tak ben dizden göbeğe kadar olanı takmıstım sezeryan dogum olmuştu we 4. gğnümde taktım
Aah evet bak oda var dikişlerDikişlerin acımadı mı canım.Sezaryende doktorlar pek önermiyor ama seninki önermiş miydi
Ay ne güzeeeeel vallahaa ne şanslısınValla 7 kilo aldım oda çocukla gitti
Ay ne güzeeeeel vallahaa ne şanslısın☺
iyidi iştahım açıktı merka etme gider o kilolar sende şaşarsın dogumdan aonra emziriyorum diye çok yeme bol su bile süt yapıyo asıl kiloyu emzirirken alıyolar o kilo yapışıyo dogum kilosu geçiciYemekle Aran iyi miydi ? Benim aram değil ona rağmen alıyorum benim morelimi bozan o Çok şükür sağlık daha önemli diyorum ama yemedikçe kilo almakta ne bilim
benim doktor aşırı rahattı onun o rahatlığıda bana güwen weriyoduDikişlerin acımadı mı canım.Sezaryende doktorlar pek önermiyor ama seninki önermiş miydi
Su içmediğin iÇin işte vücut ödem tutuyo. Biriken tuzu atamadıkça su toplanıyo. En başından beri günde 3-3.5lt içiyorum. Sadece protein ette yok canım araştır bide saatlerini oturtursan kilo almazsın. 5 kilo aldım benSu benim en büyük problemim et ile aram hiç yok malesef of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?