32.haftada bebek ve karnim cok asagida!!!!!

yesim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
106
0
96
Almanya
merhaba arkadaslar.32. haftamdayim bu ikinci gebeligim bu sefer cocuk hic yukarlamadi hep göbek deligimin altindaydi.simdi agirlastikca hareketleri azaliyor ve bana agirlik yapiyor.bu durumu yasayan var mi?yani sadece cocuk asagilamadi disardanda bakildiginda mide kismim bombos .doktor gecen hafta acilman yok sade yürüme ve zorlama dedi.ama yinede korkuyorum nöyle olup zamaninda doguran var mi??

benimde aşağıda doktorda onayladı artık iyice aşağı kaymış dedi hatta ama erken doğumdan bahsetmedi hiç hatta sezeryan için temmuzun 20sinde konuşuruz dedi yada 20 gibi olursun gibi bişiy fisfisfis
hemen ekleyeyim benimde bu haftalarad kanala girmişti bebek :)

cnm benim karnım büyüdüğünden beri bebeğim aşağıda, 26.haftada doğum pozisyonu aldı, doktoruma göre geç bile kaldı yani ters duruyordu baş yukarıda beden aşağıda, sonra döndü.
dışarıdan bakıldığında da belli oluyor karnım çok aşağıda, yürürken yerçekimininde etkisiyle pıt diye yere değecekmiş gibi :)
erken doğumla ilgili birşey demedi doktorum. bu arada 34 haftalık hamileyim. yarın doktora gideceğim. 1 haftadır genital bölgemde baskı var ve dünden beri ara ara kasıklarıma acı giriyo, bu sancı mı sancı nasıl olur onu da bilmiyorum :(

Back
X