Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ya inşallah bende sağ Salim kavuşurum peki ciğer geliştirici yaptır mışmıydınız siz31+4 te ikizlerim doğdu. Kızım 1530 gr oğlum 1760 gr dünyaya geldi. Oğlum 32 gün kızım 38 gün yoğunbakimda kaldı. Şimdi 9 aylık olduk.
İnşallah canım. 32. Haftamda yapılacaktı ama benimkiler aniden gelince doğum öncesi tek doz yapıldı. Onun da bir işe yaradığını düşünmüyorum.Maşallah ya inşallah bende sağ Salim kavuşurum peki ciğer geliştirici yaptır mışmıydınız siz
Hayırlısı benimde erken olma ihtimali olduğu için 24. Ve 28. Haftalarda yapıldı inşallah faydası olurİnşallah canım. 32. Haftamda yapılacaktı ama benimkiler aniden gelince doğum öncesi tek doz yapıldı. Onun da bir işe yaradığını düşünmüyorum.![]()
Evet benimde riskim var bir gece yatış yaptım ciğer geliştirici igne vuruldu. Şimdi progestan fitil kullanıyorum siz de kullanıyorum sunuz?Aynen yapmadım henüz ama doktor bir tarih vermedi biZe sizin de. Mi erken doğum riskiniz var sürekli yatıyorum
Ciğer geliştirici yi üç Aydır yaptırıyoruz biz fitil kullanamıyorum kanama yapıyor bende. Haftada bir proluton kullanıyorum birde adalat kullanıyorum iki kere. Sizin neden erken doğum riski. İnşallah bem 34 e gelsem çok sevinirimEvet benimde riskim var bir gece yatış yaptım ciğer geliştirici igne vuruldu. Şimdi progestan fitil kullanıyorum siz de kullanıyorum sunuz?
İnşallah bu zamanları arkada bırakırız güzel günler bizimle olur.
Benimde rahim ağzı kısalığı tespit edildi bir gece yatista ciğer gelistirici iki doz yapıldı şimdilik böyle.Ciğer geliştirici yi üç Aydır yaptırıyoruz biz fitil kullanamıyorum kanama yapıyor bende. Haftada bir proluton kullanıyorum birde adalat kullanıyorum iki kere. Sizin neden erken doğum riski. İnşallah bem 34 e gelsem çok sevinirim
Yaa çok zor birsey De kalması ama ne güzel çıkmış sağlıklı bir şekilde33+1de 1820kg doğum yaptım.. Ciğer geliştirici iki doz oldum.. Kuvozde 25gün kaldı.. Şimdi 2.5yasındayız![]()
Benim 24. Haftadan itibaren var ama doktor kein erken doğum olur diyemem dedi kasılma ağrı felan oluyor mu sizdeBenimde rahim ağzı kısalığı tespit edildi bir gece yatista ciğer gelistirici iki doz yapıldı şimdilik böyle.
Yaa çok zor birsey De kalması ama ne güzel çıkmış sağlıklı bir şekildesiz neden erken doğum yaptınız
O nasıl ortaya çıktı peki bir belirti var mıydı çok geçmiş olsunGebelik kolestazı olmuştum.. Karacıger enzımlerım artmıstı.. 66 olması gereken deger 800dü, 36 olması gereken deger de 600lerdeydi.. Biraz daha gec kalsam belkı ya ben ya oglum ölecekti.. Düşüncesi bile korkunc![]()
O nasıl ortaya çıktı peki bir belirti var mıydı çok geçmiş olsun
O nasıl ortaya çıktı peki bir belirti var mıydı çok geçmiş olsun
Merhaba, benimde 33. Haftada rahim agzi kisaligi tespit edilmisti ve kasilmalarim vardi. Doktor 2 hafta yatis vermisti mumkun oldugunca yerimden kalkmamami soyledi. 34. Haftada kontrolde 1 cm aciklik cikti, iyice kisalmisti rahim agzida 2 doz ciger gelistirici oldum. 36. Haftanin ortalarinda aciklik 3 cm oldu ama dogumu baslaticak duzenli kasilmalarim yoktu. 38+3 de geldi kizim bazen kisalik oluyor acilma oluyor tabii dikkatte edilmesi lazim ama nerdeyse 5 hafta sonra dogdu, hic belli olmuyorNeler yaşadınız küvezde kaç gün kaldı bebekleriniz kaç kilo doğdu