32 haftalık hamişler

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
güzel anne adayları hamileliğiniz nasıl geçiyor ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz bende çok kötü bişekılde mide yanması oluyor boğazımdan ateş çıkıcak gibi hissediyorum gece hiç uyuyamıyorum sola yatsam göğsümün altıda dayanılma ağrı oluşuyor sağa yatsam mide yanmasından kusmaya başlıyorum günlerdır ruh gibi dolaşıyorum sizlerdede aynı şeyler oluyormu? Birde canım acayıp bişekılde kola çekmıştı dolapta duran soğuk koladan bir çay bardağı içmiştim içmez olaydım 4 gündür öksürmekten harap oldum bir önerısı olan varmı? ballı süt denedım limonlu ballı sıcak su denedım olmuyor her öksürdüğümde karnıma ağrılar giriyor ne yapsam acaba?

öncelikle geçmiiş olsun mide yanması bende çok hafif var geceleri göğsümün altında da ağrılar oluşuyor bende bi de çatı kemikleri ağrıyor uykuya dalmam çok zor oluyor ama yinede son günlerin keyfini çıkarmaya bakalım bence çok az kaldı bakalım cimcime gelince bize neler yapacak:)))))

Sağa sola dönmek zor olmaya başladı benim için. Bi de nefes darlığı oluyor ilk yatınca.

Öksürük için çok etkili bir yöntem soyleyeyim. Yapması zor ama kesin çözüm. Bi tane soğanı rendeleyip suyunu sikacaksın. Ve o suyu içeceksin. Az birşey çıkıyor zaten tek nefeste içersin. İçen herkesin o gece öksürüğü kesildi mutlaka yapın bence.

İNŞALLAH biran önce gelsede şu cimcimeler bizde rahatlasak :) bu öksürük beni mahvettı acaba bebeğe zararı olurmuki? şiddetlı öksürüyorum gecelerı karnımda ağrı oluyor....

soğan suyu içmek hayatta yapamamkı en nefret ettiğimdir soğan başka alternatii yokmu?

Mide yanmasi icin, tabiki doktorunun da onayini alarak, gaviskon surup alabilirsin. Yemeklerden 1 saat sonra aliniyor. Ama mutlaka once doktorunla konus

Merhaba arkadaşlar bende yarın 32. Haftaya giricem inşallah. Ama iki gündür karnım biraz küçüldü ya neden acaba çok canım sıkldı bilgisi olan varmı aranızda ?

bende bir sorun yok çok şükür kızlar. sadece bu hafta diş dolgum var o biraz endişelendiriyor lokal anestezi yaptıracağım için.. hepiiz sağlıcakla alırız kucağımıza inşl.

İNŞALLAH biran önce gelsede şu cimcimeler bizde rahatlasak :) bu öksürük beni mahvettı acaba bebeğe zararı olurmuki? şiddetlı öksürüyorum gecelerı karnımda ağrı oluyor....

inş bi zararı olmaz öksürüklerin geceleri benimde karnım ağrıyor ben demir ilacının etkisi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…