32.haftamdayım ödem oluşmasın diye ne yapılır

:KK17::KK17: Kızlaarr ödem 32. haftadan sonra başlıyorsa benim karnım niye kocaman yahu.. Ödemdir ödem diye avutuyordum kendimi.

:KK17::KK17: Kızlaarr ödem 32. haftadan sonra başlıyorsa benim karnım niye kocaman yahu.. Ödemdir ödem diye avutuyordum kendimi.
Canim ilk aylarda bebek belli olmadan onceki karin sisligi odem degil gazdir bahsettigin o sanirim. Arkadasin sordugu odem karinda degil hani hamilelerin burnu pogaca gibi parmaklari dolma gibi felan oluyo ya:) ayaklari trabzon ekmegi gibi fosur fosur sisiyo felan:) ondan bahsediyorlar

Canim ilk aylarda bebek belli olmadan onceki karin sisligi odem degil gazdir bahsettigin o sanirim. Arkadasin sordugu odem karinda degil hani hamilelerin burnu pogaca gibi parmaklari dolma gibi felan oluyo ya:) ayaklari trabzon ekmegi gibi fosur fosur sisiyo felan:) ondan bahsediyorlar
Ama böyle benzetmeler oldu mu şimdi :D :D

İlk haftalardaki şişkinlik normal canım. Benim de 7 8 haftalıkken 6 aylık göbeğim vardı sanki. Gaz özellikle çok şişiriyor. 4.aydan sonra normale döner

oh rahatladım biraz. Teşekkür ederim :* :*

Ama böyle benzetmeler oldu mu şimdi :KK70: :KK70:
Hehehhehe:) kinayayim da basima gelsin ayol:) cok degil bir kac aya bende olurum oylr:)

Sevgili anne adaylari takilmayin:)

Dolma parmaklarimiz
Pogca gibi burnumuz
Trabzon ekmehi kadar ayaklarimiz
Karpuzu butun yutmus gibi karnimiz
Beyazlari cikmis dip boyasi gelmis saclarimizla o donemde bile dunyanin en guzel kadiniyiz eslerimizin gozunde felan:) harikayiz sahaneyiz:) mucuk hepimize

Hehehhehe:) kinayayim da basima gelsin ayol:) cok degil bir kac aya bende olurum oylr:)

Sevgili anne adaylari takilmayin:)

Dolma parmaklarimiz
Pogca gibi burnumuz
Trabzon ekmehi kadar ayaklarimiz
Karpuzu butun yutmus gibi karnimiz
Beyazlari cikmis dip boyasi gelmis saclarimizla o donemde bile dunyanin en guzel kadiniyiz eslerimizin gozunde felan:) harikayiz sahaneyiz:) mucuk hepimize
Evet çok güzeliz
Çılgınnnn bir güzellik
Bu kadarını hiç görmemiştim :D

Bende 37den sonra oldu ödem ne yaparsam yapayım engel olamıyorum. Özellikle sabah uyandığımda efsane oluyorum. Mayalı poğaça hamuru gibi her yerim kabar kabar. Bool bool su ve uzanırken ayakları yüksekte tutmak iyi geliyor. Tuzu kesmek lazım oda azaltıyor. Birde içtiğin suyun içine bir dilim limonda iyi geliyormuş ama onu denemedim.

Benim gebeliğim boyunca hiç ödemim olmadı bu gebeliğimde de olmadı ama bebişin baya şiş doğdu . Yani burnu elleri yüzü :-) onda ödem vardı demekki ertesi gün normale döndü şişi indi :-)

Bizde 34.e girdik hic ödem olmadı daha, extra yaptıgımda hic birsey yok :)( Birazda yapı sanırım. Annem bizde ödem olmaz diyordu hamileliğimin basından beri, öyleymis demekki :)

Bende bir kaç gündür var. Bugün yüzük parmağıma oturdu normalde bol bile geliyordu. Her yerim dombik dombik :rapci:

Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var . Benim son adet tarihim 26 agustos yani sat a göre 30+2 günlük hamileyim ama ultrasona göre 31+5 üm. 10gün önden gidiyomuş bebeğim. Doktor iri bebek olabilir dedi canım çok sıkıldı. :KK43: ben hep ultrasonu takip ediyodum. Ben hangisine göre plan yapıcam ya da iri bebek olması ne gibi sorunlar getirir ya da düzelir mi bu durum :KK43:

Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var . Benim son adet tarihim 26 agustos yani sat a göre 30+2 günlük hamileyim ama ultrasona göre 31+5 üm. 10gün önden gidiyomuş bebeğim. Doktor iri bebek olabilir dedi canım çok sıkıldı. :KK43: ben hep ultrasonu takip ediyodum. Ben hangisine göre plan yapıcam ya da iri bebek olması ne gibi sorunlar getirir ya da düzelir mi bu durum :KK43:
Benimki de 2 hafta önde gidiyor canım. Yapı meselesi. Niye buna canın sıkıldı anlayamadım?

Back
X