32.haftamdayım ödem oluşmasın diye ne yapılır

Canım doktor iri bebek olursa sezaryen olursun dedi üzüldüm ben de
Evet o risk var malesef ama bir dahaki kontrolünde normal de çıkabilir. Ben ultrason ölçümlerine pek güvenmiyorum. Çok takma kafana boşver. Ben de normal istiyorum ama hangisi hayırlısıysa o olsun artık. Doğuralım da gerisi boş. Üzme sen de kendini :)

Evet o risk var malesef ama bir dahaki kontrolünde normal de çıkabilir. Ben ultrason ölçümlerine pek güvenmiyorum. Çok takma kafana boşver. Ben de normal istiyorum ama hangisi hayırlısıysa o olsun artık. Doğuralım da gerisi boş. Üzme sen de kendini :)
Doğru söylüyosun canım peki ben o zaman sat a göre mi hesaplayım hamileliğimi?

Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var . Benim son adet tarihim 26 agustos yani sat a göre 30+2 günlük hamileyim ama ultrasona göre 31+5 üm. 10gün önden gidiyomuş bebeğim. Doktor iri bebek olabilir dedi canım çok sıkıldı. :KK43: ben hep ultrasonu takip ediyodum. Ben hangisine göre plan yapıcam ya da iri bebek olması ne gibi sorunlar getirir ya da düzelir mi bu durum :KK43:
Can'ım ultrason ölçümlerinde kızım 3650 civarı çıkıyordu Kerim'in oğlu 4250 gözüküyordu ikimizde doğurduk o İstanbul'da ben Ankara'da benimki 2820 doğdu onun oğlan 3000 kg doğdu. Usg yanıltıcı olabiliyor ektirmedi sezeryan için neler dediler o normal doğurdu

Can'ım ultrason ölçümlerinde kızım 3650 civarı çıkıyordu Kerim'in oğlu 4250 gözüküyordu ikimizde doğurduk o İstanbul'da ben Ankara'da benimki 2820 doğdu onun oğlan 3000 kg doğdu. Usg yanıltıcı olabiliyor ektirmedi sezeryan için neler dediler o normal doğurdu
İnşallah benim sen öyledir canım sen sat a göre kaçıncı haftanda doğum yaptın peki

Back
X