Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45km ile gidiyor en fazla. Bayır yukarı da çıkmıyormuş...şehir içi kullanacaksanız sadece küçük elektrikli arabalar var. citroen ami filan hem borçlanmadan hem benzinden tasarruf hem de ayağını yerden keser. bunlara bak derim. ya da ikinci el al bitane otomatik
2023 Sıfır Araç Kampanyaları | Citroën Türkiye İnceleyin başka da vardır belki bilemiyorum.Ben alırken TEB ile anlaşmalıydı bu yıl hangi banka bilmiyorumkim veriyor 12 ay krediyi
Sonuna kadar katıldım.yorumunuza bu yıl eşimde bana alacakken anksiyetem hortladığı için tedaviden sonra seneye alacağız inşallah.isis33 krediye falan hiç bulaşmadan nakitle alabilseniz bir kaç yıl sonra biriktirip yenileseniz? Almakla da bitmiyor maalesef, sigortası kaskosu, vergisi, ek vergisi, bakımı
Piyasası nedir bilmiyorum ama getz tam hanım arabasıdır, temizini bulursanız asla üzmez. Minik gözükür ama içi de geniştir![]()
Kimler kimler araba kullanıyor siz de kullanırsınızSonuna kadar katıldım.yorumunuza bu yıl eşimde bana alacakken anksiyetem hortladığı için tedaviden sonra seneye alacağız inşallah.![]()
1 milyonluk aracın %10 neredeyse verdikleri kredi2023 Sıfır Araç Kampanyaları | Citroën Türkiye İnceleyin başka da vardır belki bilemiyorum.Ben alırken TEB ile anlaşmalıydı bu yıl hangi banka bilmiyorum