Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamı gelmedi serkulajlıyım ve o ip suyun bir kısmını tuttuğu söylendi 4 gün yatış yaptım dün eve çıktık fakat yarın yine kontrole gideceğim doktorum doğumu planlayacakSuyun tamamı mi geldi, su geldikten sonra beklenmez diye düşünüyorum, doktora gittiniz mi
GalibaSu geldiyse beklenileceğini düşünmüyorum
Oldu benim. Suyun tamami çarşamba gece geldi.33 haftalık suyu gelip doğumu bekleten oldu mu
Peki küvezde kaldı mı bebeğiniz kaldıysa ne kadar süre kaldı birde kaç kiloydu acaba ?Oldu benim. Suyun tamami çarşamba gece geldi.
34+0 kadar bekledik. Sütekli kan alip enfeksiyona bakildi. Kontrol altondaydik. Cumartesi gece sancim baslamisti normal dogum yaptim.
Simdi yavrum 6 yasina girecek inşallah
Merhaba 33 haftada suyum geldi 1.900 doğdu oğlum 3 hafta küvezde kaldn
Benim kizim 1910 gram ve 45 cm dogdu.Peki küvezde kaldı mı bebeğiniz kaldıysa ne kadar süre kaldı birde kaç kiloydu acaba ?
Agriniz sanciniz ve enfeksiyonuz yoksa, ve bebegin durumu iyise. Ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi olur.Peki küvezde kaldı mı bebeğiniz kaldıysa ne kadar süre kaldı birde kaç kiloydu acaba ?
Benim kizim 1910 gram ve 45 cm dogdu.
Hamd olsun ilk andan itibaren kendi nefes alip verdi. Bir hafta küvez de degil de sicak yatak ta yatti. Vücüt ísısı düsmesin diye.
2 haftanin sonunda süt icmeyi de tam ögrendikten sonra eve geldik. Eve geldigimiz de 2250 gramdik. Hemen toparladi hamd olsun.
Erkek cocuksa kilosu boyu farkli olabilir.
Biz cok uzun insanlar degiliz.
Agriniz sanciniz ve enfeksiyonuz yoksa, ve bebegin durumu iyise. Ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi olur.
Ama ben hastanede gözlem altindaydim.
Su gelmeye baslayinca durmaz. Mutlaka bir sizinti bir delik vardir kesede. Cocuk hareketlerinde değişiklik his edersen hemen nst yapilmasi gerekiyor.Ağrımda sancımda yok yarın dokotrla görüşeceğiz enfeksiyon durumuna bakılarak doğum sürecini konuşacağız benim bir 5 gündür suyum geliyor hala durmuş değil o yüzden korkuyorum
Su gelmeye baslayinca durmaz. Mutlaka bir sizinti bir delik vardir kesede. Cocuk hareketlerinde değişiklik his edersen hemen nst yapilmasi gerekiyor.
Benim suyum geldikten sonra 3 gece yi hastanede gözlem altinda gecirdim.
Insallah sağlık sıhhat afiyetle alirsin kucağına yavrunu.
Allah bizi korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin insallah.
2200 kg olmadan çıkartmıyorlardı kilo almasını bekledik şok şükğr ciğerlerinde hiçbir problem yoktu ciğer geliştirici vurulmuştum 2 doz zatenNeden kaldı peki