33+4 erken doğum riski yardım pls

Annesinin_kuzusu_zehra

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
132
52
18
32
33+4 günlük hamileyim erken doğum riskim var sağ böbreğim büyüme yapmış bebeğimin suyu azalmış nst de sancım gözüküyor ve birkaç gündür çok fazla olan akıntım resmen kesildi doğumla alakası var mı sizce yardım edin bana :KK61:

Akintinin dogumla alakasi oldugunu dusunmuyorum en azindan benim oyle olmadi.ciger gelistirici igne atildinmi
Ben 2 cocugumuda erken dogurdum igne atildiysan hemen kucagina sagsalim alirsin insallah canim

Dogum kilosu dusuk degilse kuvoze bile girmez canim.benim 28 li haftalarda sancim baslardi birde sancinin siddeti nasil kimi sanci siddeti dusukse 20 gun bile dogum olmaz

Ciğer geliştirici için biraz bekleyelim dedi doktorum. Cuma günü gittiğimde serum yemiştim. Çarşamba günü yine sancım oldu bu sefer nstye bağladılar be sancı hafif de olsa gözüktü alttan muayene etti ebe açıklık yok dedi. Seruma yolladı doktor ve sancım kesilmezse hastanede yatmam gerektiğini söyledi. Sancım vardı yine de yatmadım istemedim :KK61:

Korkma canim Allahin izniyle hicbirsey olmaz insallah.kiloda iyi ultrsonda genelde eksik cikiyor.dogdugunda ortalama 400 gr fazla cikar insallah.doktorun muhtemelen ciger gelistirici igne kullanmistir.

İğne için bekleyelim ben bebişin için umutluyum o dayanır dedi en azından 24 mayısa kadar kendini esirge dedi iğneydi de yapmadı. Serumlarda ağrı kesici ve antibiyotik vardı. Bilmediğim hiçbir ilacı yaptırmam çünkü ben

O zmn cok siddetli sancilarin yokki doktor biraz daha bekleyelim demis.nst de benim 60-70 lere cikan sancim vardi ilaclarla 34 e kadar durdu sonra dogum oldu ve saglikla kucagima aldim.insallah seninde oyle olcak endiselenme icini ferah tut.sen sakin olursan bebeginde iceride iyi olur yat dinlen sadece tuvalet icin kalk.doktorunada guven canim

Ilk cocugimda sanci cektigimi anlamadim suyum gelince anladim bak sen farketmissin ve ona gore onlem aliniyor.ilkimi 36 da dogum yaptim ikinci 34 de.3.ye hamileyim bu da erken dogabilir.sen rahat ol yeter

Sıkıntı stres etkiliyor beni biliyorum eşim uzman benim görevde 5 buçuk aydır görmüyoruz birbirizi 1 buçuk yıl bile olmadı evleneli hep görevdeydi ve taş çatlasın 3 ay beraber kaldık onun dışında o görevde ben memlekette :KK61: baştan beri riskli bi hamilelik yaşıyorum :KK61:

Sıkıntı stres etkiliyor beni biliyorum eşim uzman benim görevde 5 buçuk aydır görmüyoruz birbirizi 1 buçuk yıl bile olmadı evleneli hep görevdeydi ve taş çatlasın 3 ay beraber kaldık onun dışında o görevde ben memlekette :KK61: baştan beri riskli bi hamilelik yaşıyorum :KK61:
Allah yardimciniz olsun.sen yat dinlen bol bol aklinada kotu seyler getirme insallah bebegini sagslim kucagina alirsin

Back
X