Arkadaşım yaptığın çok çooook yanlış 1. Si tuvalet yemek içmek uyumak gibi doğal birşey bunu zaten yapması gerekiyor 2. Si alkış şaşa abartı yanlış 3. Ödül veya ceza olmamalı bu da yanlış
Yapman gereken 2 saatte bi tuvalet saati deyip götürmen oturt çişin yada tatan var mı var derse hadi yap yok derse tamam kalkalım gelince buraya yaparsın zaten tuvalete yapılır demelisin :)
Oğlum 34 aylık 1 aydır uğraşıyorum ama bir aydır boş uğraştığımın farkına vardım bu hafta benim de yanlışlarım vardı çünkü bunları çocukluk sırrını okuyunca anladım bugün de selpak ın tuvalet eğitimi vardı gittik orda da pekiştirdim yarın yeni bi bakış açısıyla pozitif bi süreç başlıyor bizim için inşallah
Birde konuşması aktif değil dediniz ne derece mesela kaç kelimelik cümle kurabiliyor derdini anlatabiliyormu dua sure şarkı ezber yapıyor mu 5-6 kelimeden oluşan cümleler kurabiliyormu mesela
Kardeşim bunlara dikkat et eğer yoksa mutlaka çok çoook önemli bi konu konuşma geriliği bi pedagok A başvur
Çok kolay gelsin
Bide başınızı ağıttım belki ama bi çocuk söz konusu yani geleceğimiz demek o yüzden bildiğimi paylaşmak zorundayım diye düşünüyorum
Çocuğunuz 2 saat kuru kalıyor mu
Uykudan kuru uyanıyor mu
Kısmende olsa kıyafetlerini giyip çıkarıyor mu
Basit emirleri yerine getiriyor mu
Bunlar varsa 24-36 aylık bi çocukla tuvalet eğitimini sağlıklı biçimde atlatabilirsiniz
: