• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33 hafta, açılma yok. Sancı var

betul0123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
102
20
623
İstanbul
Kızlar 33+0 hamileyim.
2 gündür kasık bölgemde ağrılar oluyordu. Bazen adet sancısı gibi.Bugünde böyle bebekte toparlanma başladı. Aslında doktor hareketlerini öyle hissediyor olabilirsin dedi. (Nasıl hissetmem gerektiğini de bilmiyorum ya neyse)

Muayene etti, açıklık ve rahimde kısalma yok dedi.
Nst ye bağladı. 30 dakikada 1 kere 60, 1 kere 40 oldu. Onun haricinde genelde 20 seviyelerinde.

Doktor magnezyumu günde 3 çıkar. Sancı olursa kendi doktoruma haber ver dedi.
İlk gebelik, bol kaygı, çokca ne yapacağını bilmemek var.
Var mı böyle durumla karşılaşan? Bilgisi, tecrübesi olan. Sağolun:(

Açıklık olmasın zaten daha erken. Sancılarınız düzenli değil henüz. Toplanma düzenli aralıklarla olursa o zaman sancı var demek diğerleri yalancı kasılma braxton hicks diye araştırabilirsiniz

Açıklık olmasın zaten daha erken. Sancılarınız düzenli değil henüz. Toplanma düzenli aralıklarla olursa o zaman sancı var demek diğerleri yalancı kasılma braxton hicks diye araştırabilirsiniz
Çok teşekkür ederim. braxton kasılmalarında nst de sancı diye çıkar mı? Telaşlandırdı beni.

Kızlar 33+0 hamileyim.
2 gündür kasık bölgemde ağrılar oluyordu. Bazen adet sancısı gibi.Bugünde böyle bebekte toparlanma başladı. Aslında doktor hareketlerini öyle hissediyor olabilirsin dedi. (Nasıl hissetmem gerektiğini de bilmiyorum ya neyse)

Muayene etti, açıklık ve rahimde kısalma yok dedi.
Nst ye bağladı. 30 dakikada 1 kere 60, 1 kere 40 oldu. Onun haricinde genelde 20 seviyelerinde.

Doktor magnezyumu günde 3 çıkar. Sancı olursa kendi doktoruma haber ver dedi.
İlk gebelik, bol kaygı, çokca ne yapacağını bilmemek var.
Var mı böyle durumla karşılaşan? Bilgisi, tecrübesi olan. Sağolun:(
Yaşadıklarınız normal

Back
X