Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 18. Hactadayim bende arada öyle oluyorumKızlar yeni 33. Haftam girdim ama sağ ayagimda inanilmaz bir çekilme var üstüne basamıyorum uzun süre penguen gibi yürüyorum resmen 33. Haftada normal mi ben biraz daha ilerdeki haftalarda bekliyordum yuruyememeyi de ??
Benim 28 gibi başlamıştı bu olayKızlar yeni 33. Haftam girdim ama sağ ayagimda inanilmaz bir çekilme var üstüne basamıyorum uzun süre penguen gibi yürüyorum resmen 33. Haftada normal mi ben biraz daha ilerdeki haftalarda bekliyordum yuruyememeyi de ??
Maden suyu için hergün 1 tane. Benim bir kere oldu öyle doktorum maden suyu iç bazen günde 2 tane iç dedi ve daha hiç olmadıKızlar yeni 33. Haftam girdim ama sağ ayagimda inanilmaz bir çekilme var üstüne basamıyorum uzun süre penguen gibi yürüyorum resmen 33. Haftada normal mi ben biraz daha ilerdeki haftalarda bekliyordum yuruyememeyi de ??
Kesinlikle bende öyle sanıyordum ama inandım :))Benim 28 gibi başlamıştı bu olayben önceden hamileler bilerek böyle yürüyor sanıyordum
meğer insan hamileyken ayağının üstüne bile basamıyormuş.
Allah Allah denesem mi acaba ?Bende 32 .haftam bitmek üzere bu tarz bişey yaşamadım.Bazen karnımda ve vucudumda agrılar oldu doktor magnezyum eksıklıgındendır dedı,vitamın kullandım ertesı gün etkısını gördüm
..Kızlar yeni 33. Haftam girdim ama sağ ayagimda inanilmaz bir çekilme var üstüne basamıyorum uzun süre penguen gibi yürüyorum resmen 33. Haftada normal mi ben biraz daha ilerdeki haftalarda bekliyordum yuruyememeyi de ??
.Kızlar yeni 33. Haftam girdim ama sağ ayagimda inanilmaz bir çekilme var üstüne basamıyorum uzun süre penguen gibi yürüyorum resmen 33. Haftada normal mi ben biraz daha ilerdeki haftalarda bekliyordum yuruyememeyi de ??
1Kızlar yeni 33. Haftam girdim ama sağ ayagimda inanilmaz bir çekilme var üstüne basamıyorum uzun süre penguen gibi yürüyorum resmen 33. Haftada normal mi ben biraz daha ilerdeki haftalarda bekliyordum yuruyememeyi de ??
.Kızlar yeni 33. Haftam girdim ama sağ ayagimda inanilmaz bir çekilme var üstüne basamıyorum uzun süre penguen gibi yürüyorum resmen 33. Haftada normal mi ben biraz daha ilerdeki haftalarda bekliyordum yuruyememeyi de ??