Merhabalar
33+3 tamda dogum yaptıgım hafta ve gun
kizim su anda 15 aylik dünyalar tatlisi bisey..33+2 de Dr kontrolum vardı 2300 çıktı ve gayet mükemmeldi hersey ertesi aksam aniden kanamam başladı soluğu dogumhanede aldık gece 22:15 de sezeryanla 2350 gr 44 cm doğdu minik kizim solunum sıkıntısı vardı ve 18 gun kuvozde kaldı çünkü onceden ciğer geliştirici olmadık erken dogum riskim yoktu
dogum başladığı kanamanın durdurulmadigini ve ikimiz icinde hayatı tehlike olduğu icin acil doguma alındım yani bebisinde semde cok sanslisiniz onceden farkedilmis ve önlemlerinizi almayı basarmissiniz umarım 40 lari olmasada em azından 37-38 leri görürsün insallah sağlıkla alırsın kucagina bebisini
bu arada kizim cok kilolu değil annesine çekti ama yemesi emmesi mükemmel hala emziriyorum zekası motor gelişimi yasitlariyla yani 15 aylıklara aynı hata bazıları daha ılerde bile..cok hareketli anne aşığı mus kokulu cimcime bir kiz yani..
iyi dusun iyi olsun onunla konus senin duygularini hissediyor emin ol bide bol bol dinlen sol tarafına yat ve gerekmedikce kalkma lutfen kendini yorma..[/QUOT
tesekkur ederim cvpladığın için, ciğer geliştiriciiğne sayyesinde küvöze alınmaz belkide öleyse.. peki erken doğum yapmak çok sıkıntı getiriyor mu. kızını allah sana bağışlamış çok şükür, diliyorum allahtan benımkınıde bana sağlıklıca kavuşturur. küvöze girince ona dokunamamak çok endişelendiriyor beni