33 haftalık gebeler durumunuz nasıl ?

Ben henüz 30 haftaligim:) NST ye girdiniz mi hic

Hayır kasılma olmuyor da karnimin altında baskı ve ağrılar çoğaldı geceleri 27. Haftada erken doğum riskiyle hastaneye yattım kanamam vardı ciğer geliştirici bir iğneyle proluton yapıldı..NST önerdi doktor bu durumlarda kasilmalarda çok önemli dedi NST..Kesin bir sonuç veriyor kasılma sana yok gibi gelse bile o an kasilman varsa gösteriyor bir gidin isterseniz hastaneye kasılma olduğunu belirtin insaallah korkulacak birşey yoktur :)

Tek taraflı mi oluyor peki geceleri de oluyor mu aynı şekilde ?

Kafası yukarıda diye mi bilmiyorum sağ tarafımda oluyor hep kafasını hissediyorum şu an bile kasılmam bar be idrara sıkıştırıyor bu kasılma sertleşme

Geciktirmeyin bir gidin doktorunuz daha iyi bilgilendirir ama ben ağrı ve kanama şikayetiyle gittiğimde NST dışında açılma var mi diye alttan muayene de yaptılar cok şükür açılma yoktu..Plasentam aşagıdaydı ağrılarım ondan oluyormuş sizin de böyle bir durumunuz var mi acaba bebeğin eşi aşağıda dediler mi

Kafası yukarıda olunca zaten karaciğere ve kaburgalara doğru daha fazla baskı yaparmış ondan dolayı ağrı yapıyordur belki kasılma gibi geliyordur size korkmayin:)

Belki de öyledir Yok korkmaktan değil rahatsız ediyor sırtıma veriyor ağrısı be idrara sıkıştırıyor o yüzden rahatsız oluyorum

Hmm anladım:)) kasılma çıkmazsa soguktan üşütmüs de olabilirsiniz ayaklarınızı sırtınızı sıcak tutun inşallah geçer:)

Estağfurullah canım ne yardımım oldu size de iyi geçer:)

Bende 33+4 günlük hamileyim. Dün sanciyla gittim bi parmak açılma var sancılarım hala devam ediyor ama bisey yapmadılar eve gönderdiler sancın olursa grl dediler sancısız gün yok ki? Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…