- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 27
- Konu Sahibi Serinyer44
Benim gibi bu durumu yaşayan varmı sancim şuan için yok ama.acilmam var neye dikkat etmeliyim daha erken doğurmak istemiyorum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin sağlığı nasıldı nasıl olduBen 33. Haftada doğum yapmıştım açılma yoktu kısalma vardı
Ben 33. Haftada doğum yapmıştım açılma yoktu kısalma vardı
Bir aydan fazla küvezde kaldı iyi şimdilik çok şükür ama benim bebeğimin kilosu azdı o yüzden fazla kaldıBebeğin sağlığı nasıldı nasıl oldu
Gecmis olsun, acilmam yoktu ama rahim agzi 1 gecede 4 cm’den 2.1cm’e dusmustu.
Doktorunuz yonlendirmed
Kaç kiloydu acabaBir aydan fazla küvezde kaldı iyi şimdilik çok şükür ama benim bebeğimin kilosu azdı o yüzden fazla kaldı
Kendi doktorum yıllık izinde bende devlete gittm ordada bişey demediler hep yatmam mi lazım acaba fazla acilmam olmammsi icinGecmis olsun, acilmam yoktu ama rahim agzi 1 gecede 4 cm’den 2.1cm’e dusmustu.
Doktorunuz yonlendirmedi mi?
Kendi doktorum yıllık izinde bende devlete gittm ordada bişey demediler hep yatmam mi lazım acaba fazla acilmam olmammsi icin
Şuan için yokNstde kasılma çıkıyor mu
Sizindemi açılma vardı yarın sabah aricam doktorumuBenim yemeği bile yatarak yemem gerekiyordu. Gebeliğimin yarısını yatarak geçirdim, banyodan banyoda kalktım sadece.
Doktorunuza mesaj atsanız?
Şu an için en mantıklı görünen sürekli uzanır pozisyonda olmanız gibi geliyor.
Yukarıda yazmışsın görmemişim pardonŞuan için yok
İnsalalh canım yok yapılmadı bende hiç sormadım acaba 33 hafta diyemi yapılmadı sürekli yatmam mi lazım acabaYukarıda yazmışsın görmemişim pardon
Kasılma yoksa açılman hızlı ilerlemez, sık sık kontrol edilmesi lazım
Ciğer geliştirici iğne yapıldı mı?
Ve korkma Allah'ın izniyle artık yeterince büyük, sağlıkla en doğru zamanda gelsin
Hayır, yukarıda yazmıştım benimki rahim ağzı incelmesiydi. Bir sonraki aşamada açılma başlayacaktı.Sizindemi açılma vardı yarın sabah aricam doktorumu
Anladım pardon dikkat etmemisim inşallah ya ozamana kadar beklerHayır, yukarıda yazmıştım benimki rahim ağzı incelmesiydi. Bir sonraki aşamada açılma başlayacaktı.
İhmal etmeyin lütfen, içerideki 1 gün dışarıdaki 10 güne bedel diyorlar. Şöyle bir 35'e kadar direnin en azından, ben sizden ve bebişten yanayım.![]()
Kacinci haftanizda acilma olmustu ve kacinci haftada dogurdunuz ciger gelistirici vermedi gerek yok dedi bebegin gayet sağlıklı dedi 3 veya 4 haftaya dogurursun dediBen 2 cm acilma ile 10 gün gezmistim panik yapmayın yatin surekli ve ciğer gelistirici olmanizi tavsiye ederim
37+2 de acilma baslamisti , 38+4 te dogum yaptim ama sancidan vs degil doktorum yatiralim yoksa dogacagi yok dediKacinci haftanizda acilma olmustu ve kacinci haftada dogurdunuz ciger gelistirici vermedi gerek yok dedi bebegin gayet sağlıklı dedi 3 veya 4 haftaya dogurursun dedi
Anladim insalalh bnimde oyle olur 37 haftayi da gorsem raziyim37+2 de acilma baslamisti , 38+4 te dogum yaptim ama sancidan vs degil doktorum yatiralim yoksa dogacagi yok dedi
Yani açilma hizli ilerlemiyorsa ve surekli dinlenirsen doktorunun dedigi gibi olur insallah![]()
Bana yürüyüş bile yapabilirsin dedi bnde acikcasi sasirdim ama yapmicam cunku hemen acilir yani sizede demismiydi acaba37+2 de acilma baslamisti , 38+4 te dogum yaptim ama sancidan vs degil doktorum yatiralim yoksa dogacagi yok dedi
Yani açilma hizli ilerlemiyorsa ve surekli dinlenirsen doktorunun dedigi gibi olur insallah![]()