33 haftalik hamileyim ve migdem cok yaniyo yardimmm edin lutfenn :(

Bitterkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
54
0
36
Ankara
33 haftalik hamileyim dun hamur isi yedim bi de ananas..okudugum kadariyla hamur isi yanma yapiyormusananas da asitli dun uyuyamadim sut ictim elma yedim aama halen gecmedi baska ne yapabilirim yardim edin lutfenn :(((((

Doktorunla konuş bu mide kaynaması ve yanmaları için şurup ya da emme hap veriyorlar.
Hamilelerin de kullanabileceği ilaç bunlar.
Ben 8 aydır bu ilaçlarla idare ediyorum şişe şişe içtim bitirdim şurupları
Zararsızlar doktorum iç dedi dibine vurdum vallahi şişelerin
:52:

gaviscon liquid isimli bi şurup var ondan içebilirsin. hamilelerde de kullanılabilen bi şurup günde 3-4 kez birer ölçek içebilirsin. tansiyon yüksekliği veya böbrek problemin yoksa iç bi sıkıntı olmaz :34:

Doktorum yokmus hastanede evde yapabilecegim bisey var mi doktora danismadan bisey almak istemiyorum bide talcid in bi sakincasi olur mu

33 haftalik hamileyim dun hamur isi yedim bi de ananas..okudugum kadariyla hamur isi yanma yapiyormusananas da asitli dun uyuyamadim sut ictim elma yedim aama halen gecmedi baska ne yapabilirim yardim edin lutfenn :(((((

gaviscon diye bi şurup var hamilelikte kullanılabiliyo benimde aksine ilk zamanlar vardı şimdi geçti o dönem sanırım 4 hafta kadar kullandım

Muz yeyin midenin asidini alır. Doktorumun tavsiyesiydi. Muz yemedigim zamanlar agzımdan alev cıkacak sanardım öyle berbat bir yanma ve bulantı ama muz cok iyi gelmişti.

Yanmaya da iyi gelir mi bilmiyorum ama ben midem ağrıyınca şekerli yoğurt yiyorum tabi yoğurt soğuk olmayacak ılık olacak.

Elma yemişsiniz ama elma da asitli bir yiyecek zaten.

Hamile olun yada olmayın mideniz yandığında 1 çay bardağı ılık sütü yudum yudum(kafaya dikmeden)için,anında iyi geliyor,pratik çözüm isteyen ve ilaç kullanmak istemeyenler için birebir,tecrübeyle sabit:)

çok geçmiş olsun güselim o yanmayı bılırım hatta oylekı 30 haftama kadar yemek yıyemedım yemek borum mıdem bıldıgın kaynıyodu
doktora gıtsen verecegı ıkı marka surup var ben aylarca ıstım hıcbıseye etkı etmedı adlarını yazayım gavısgon ve rennie sıseyı dıkıyodum kafama yınede aynı yanma ve sonuc yemek gormek ıstemıyodum uyutmuyodu doktora dedım yahu baska bı ılac yokmu cozun sunu cocugum kg almıyodu dogru durust beslenememekten pulcet dıye bır tablet verdı ınan bana gozlerım acıldı o ılactan sonra hamılelerın kullanabılecegı bısı doktoruna danıs ve kullan derım ben o gunden sonra kg almaya basladım 30 haftaya kadar grm kg almadım hatta verdım sonrasında toplamda 8 kg aldım 8 haftada
Doktorunla konuş bu mide kaynaması ve yanmaları için şurup ya da emme hap veriyorlar.
Hamilelerin de kullanabileceği ilaç bunlar.
Ben 8 aydır bu ilaçlarla idare ediyorum şişe şişe içtim bitirdim şurupları
Zararsızlar doktorum iç dedi dibine vurdum vallahi şişelerin
:52:
hıcbıseye yaramıyokı o suruplar pehh hele o gavısgonun kıvamından ıgrenmıstım artık hafata 2 sıse bıtırıyodum rennıe dondum oda vız geldı sonunu pulcet de gıderdım sukur o gunlerde gectı

Ben yurtdisinda yasiyorum burda genellikle hamilelere rennie nin tabletini veriyorlar emmek icin cok iyi geliyor aninda fayda ediyor günde 6 taneye kadar alabiliyorsun hicbir zarari yok midedeki asidi nötr hale getiriyormus. Kalsiyum ve magnezyum varmis icinde türkiyedede varsa dene derim. Bana birde soguk süt iyi geliyordu ama iki yudumdan ne az nede fazla sadece arka arkaya iki büyük yudum insallah gecer ben basindan sonuna kadar hergün rennie kullandim

oğluma hamileyken bende de çok oluyordu,akşamları yemekten sonra dik otur yat bide damla sakızı çiğnemek hafifletiyor yanmayı canım...

yeşil mercimegi yıka teflon veya seramik tencereye at kavur
sonra koy tabaga ara ara ye , yanınd ataşı benimd eçok midme yanmıştı hamilelikte nere gitsme yanımd ataşırıdm emin ol çok faydası var..

Ben yurtdisinda yasiyorum burda genellikle hamilelere rennie nin tabletini veriyorlar emmek icin cok iyi geliyor aninda fayda ediyor günde 6 taneye kadar alabiliyorsun hicbir zarari yok midedeki asidi nötr hale getiriyormus. Kalsiyum ve magnezyum varmis icinde türkiyedede varsa dene derim. Bana birde soguk süt iyi geliyordu ama iki yudumdan ne az nede fazla sadece arka arkaya iki büyük yudum insallah gecer ben basindan sonuna kadar hergün rennie kullandim
ben dogum yapalı 2 yıl oldu cnm
ne sut,ne yogurt,ne rennie emme tableti hepsını elden gecırdım agzımı acınca yemek borumda bılgıgın soda asıtı cıkarken nasıl ses cıkarır ogle bır yanma oluyodu yemek gormek ıstemıyodum ıc karnım cok darmıs bebek mıdeye baskı yapıp yemek borusuna kacıyomus mıdemdekıler ondan oluyormus yedıklerım cok afedersın agzıma gelıyodu kedı doymazdı yedıgım yemekle o derece yanı ama pulcet hayatımı kurtardı cok sukur

Son düzenleme:
Back
X