Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 haftalik hamileyim dun hamur isi yedim bi de ananas..okudugum kadariyla hamur isi yanma yapiyormusananas da asitli dun uyuyamadim sut ictim elma yedim aama halen gecmedi baska ne yapabilirim yardim edin lutfenn((((
soda geciriyor diye biliyorum mide yanmasini
çok geçmiş olsun güselim o yanmayı bılırım hatta oylekı 30 haftama kadar yemek yıyemedım yemek borum mıdem bıldıgın kaynıyodu33 haftalik hamileyim dun hamur isi yedim bi de ananas..okudugum kadariyla hamur isi yanma yapiyormusananas da asitli dun uyuyamadim sut ictim elma yedim aama halen gecmedi baska ne yapabilirim yardim edin lutfenn((((
hıcbıseye yaramıyokı o suruplar pehh hele o gavısgonun kıvamından ıgrenmıstım artık hafata 2 sıse bıtırıyodum rennıe dondum oda vız geldı sonunu pulcet de gıderdım sukur o gunlerde gectıDoktorunla konuş bu mide kaynaması ve yanmaları için şurup ya da emme hap veriyorlar.
Hamilelerin de kullanabileceği ilaç bunlar.
Ben 8 aydır bu ilaçlarla idare ediyorum şişe şişe içtim bitirdim şurupları
Zararsızlar doktorum iç dedi dibine vurdum vallahi şişelerin
![]()
ben dogum yapalı 2 yıl oldu cnmBen yurtdisinda yasiyorum burda genellikle hamilelere rennie nin tabletini veriyorlar emmek icin cok iyi geliyor aninda fayda ediyor günde 6 taneye kadar alabiliyorsun hicbir zarari yok midedeki asidi nötr hale getiriyormus. Kalsiyum ve magnezyum varmis icinde türkiyedede varsa dene derim. Bana birde soguk süt iyi geliyordu ama iki yudumdan ne az nede fazla sadece arka arkaya iki büyük yudum insallah gecer ben basindan sonuna kadar hergün rennie kullandim