33 haftalik hamisler neler hissediyorsunuz :)

enerji07

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
18
0
16
İzmir
selam kizlar bayadir yazmamistim. suan 33 hafta 3gunluk gebeyim pazertesi 34 oluyorum. dogum yaklasiyor heycan ve kokru var bende. sizler neler hissediyorsunuz. ayrica kasik agrilarim ve karin agrilarim var 3 haftadirda ishal var fakat sadece gunde bir kere cikiyorum tuvalete. benim gibi sorun yasayan ve benim gibi cocugunu sag salim kucagina alamama korkusu yasayanlar varmi :( dogum yaklastikca panik oluyorum

slmm canim bende 33 haftanin icindeyim bende iki gundur kendimi cok yorgun hissediyorum basim agriyor nefes almakta zorlaniyorim bende senin gibi korkuyorum bebegimi kucagima alamiycakmisim gibi geliyor

slmm canim bende 33 haftanin icindeyim bende iki gundur kendimi cok yorgun hissediyorum basim agriyor nefes almakta zorlaniyorim bende senin gibi korkuyorum bebegimi kucagima alamiycakmisim gibi geliyor

evt bu durum beni cok yoruyor. biran once zaman gecsin ve dogsun istiyorum. sen hangi dogum sekline dusunuyorsun

kasıklarımda ağrı yaşıyorum, belimde yastık olmadan yumuşak bi yere oturamıyorum bu sabah kemiklerimin çatırdadığını duydum resmen genişlemenin sunucu herhalde. doğum korkusu da sardı tabi. doğum çantası hazırlamaya bile korkuyorum, bebek erken gelir korkusuyla erteliyorum erteliyorum. sizin hazırlıklar ne durumda?:49:

Back
X