Doğuma Hazırlık 33.haftam bitiyor ama kızım hala isimsizzzz YARDIMMMMM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

brgnrft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
197
1
46
İzmir
33.haftadayım hala karar weremedik bebişin ismine,hep değişiyo,ilk önce alya ismini beğeniyodum ama eşimin kuzeni hızlı cıktı we o koydu,sonra ela hosuma gtmeye basladı ama eşim bi türlü sewemedi:37:, duru belis melisa eşimin önerileri, duru güsel ama ortasında r harfi olunca bana zor gelio telafuzu:1: beliste melis gibii,melisada çok war klasik gbi artık,en son ceyda düvenci koydu kızına:1: napıcaz biz böle,insan kendi çocuğuna hiç yakıştıramıyo en güzeli olsun istiyoo ama az kaldı doğuma yardım edin kızlaaaarrrrrr :97: önerilerinizi bekliyorum teyzelerii,değişik güzel modern isimlere açığızz:81:

Son düzenleme:
öncelikle kızını inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..darısı başıma:)
ben öncelikle SELİN ismini ve NAZ ismini çok beğeniyorum..en mdern dersen ALYA ismi çok güzelmiş gerçekten..:nazar:

hamile bi arkadaşım tuana koyacağını söyledi. hoş bi isim bence.

bencede tuana çok güzel bi isim.anlamıda cennete düşün ilk yağmur damlası.hemde çok akıllı oluyolar bu ismdekiler :) beren de koyabilirsin bu isimde çok hoşuma gider.

beren , bade, beril, begüm, bengisu,,

beren in anlamını bılmıyorum
bade bazı yerlerde kutsal aşk diye çıkıyo bazı yerlerde içki diye çıkıyo;
beril bilmiyorum ama güzeldi hatırlamıyorum şimdi telaffuzu çok kibar geliyo bana çok hoş
begüm - bilmiyorum
bengisu: içildiğinde ölümsüzlük vereceğine inanlınan su anlamına geliyodu yanlış hatırmalmıyosam eğer.
:emir_bebek:

bende 17 haftalık hamileyim doktor %80 kız dedi
eşimle düşünüyoruz kafayı yedik :27:

ELİF, MERVE, SEMA , NAZLI

sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş yavrunu darısı olmayanların başına.. (AMİNN)

canım bende ''berrak'' ismini çok seviyorum kızım olursa kesinlikle düşünüyorum

kızlar cewap yazdığınız için coook tesekkür ederimm:71:
benim ismim bergen.aslında berende olabilir kızıma.ama unisex bi isim beren.ebru şallının oğlunun ismi.
eşimde biara bade istyodu,ama kaynanam biara karışıp duruyodu ismimize,sinir oluyodum badeyi o da sylüyodu güzel isim ama onun önerisi olması biraz sinir bi durum benm için,herseyimize karısmaya calısıo çünkü:47:
yarında 34. haftaya başlıyorum seçmeliyim artıkk,aslında bebiş bi doğsa bi ismi seçsek sonra alışcaz hemen..

beren bade duru belis,:44:

Beren Bade koyun hem senin istedigin ismine uygun hem esin istedigi... Bence güzel isim oldu
Beren Bade uydu da

sizi ilgilendirmeyebilir belki ama ben iki isim taraftarı değilim özelliklede kızlarda evlendiğinde 2 ismi olcak kendi soyismi eşinin soy ismi destan gibi

allah analalı babalı büyütsün inş darısı başımıza en kısa zamanda, benimde kızım olursa başka ihtimal cıkmazsa beril yada bade koymayı düşünüyorum.

ipek ya da aylin diyorum ben
benim de 40+1 de olup doğmayan kızımın adı nihal:49:

Son düzenleme:
ecrin çok tutulan bir isim son zamanlarda sanırım cennet kapısı ya da bahçesi anlamında
idil benim favorim kısa şiir demek
şeyma karakter anlamına geliyor

ecrin ceylin ve tuanna düşünmüyorum çünkü bu yıl bu isimlerde çok bebişimiz var, ve tek isimden yanayım bende,,:87:

kızın çok nazlı olucak annesi:16: doğsun artıkk,resimlerini görelimmm onunn:69: ne güzel ismine karar vermişsiniz canımmmm

:71::71::71:
isme bi kaç gün önce karar verdik canım daha
hatta son ana kadar başka isimle sevdik
demek bu kısmetmiş
sende de öyle olur ,içine sinen bi isim bulursun inşallah:34:

Back
X