Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece bişey olur diye diken üstünde uyudum ama neyseki bişey olmadı. Bugünde bir kere dışında hiç sancım olmadı. Belkide yalancı doğum sancılarıydı. Emin değilim tabiki yinede. Her an tetikteyim. Şuan 1850 gr falan kızım. En azından bir iki hafta daha kalır karnımda inşallah.
benimde bi sonraki muayenemde nstye bağlıycaklar. 10 gün var daha. sancı çıkarsa yatırırlar zaten. az önce kasıklarıma çok kötü bi ağrı girdi ve hemen çıktı. bayağı korktum. Kanaman neden ve nezaman olmuştu??belim bıçak saplar gibi oluyordu sık idrara çıkma benimde bebeğim aşşağıda duruyordu canım daha öncedende kanamam olmuştu nts de sancı çıkınca hemen ameliyata aldılar bebeğim 2800 doğdu biraz önden gidiyodu ciğerleride geliştiği için küveze konmadı ( özel msj atamıyorum canım ondan burda cvpladım)
istediğim zaman doktorumu göremiyorumki. ben b.köy devlet hastanesine gidiyorum kanamam olduğundan beri. ancak tekrar kanamam olursa hemen gelmemi söyledi. yoksa 2 hafta sonra dedi. o yüzden beklemedeyim canımkalır Allah ın ıznıyle ama dedıgım gıbı dr unu bılgılendır mutlaka.
bende aynı durumdayım canım yarın yine nstye giricem bakalım artık
sen ne kadarlık hamilesin canım, kaç kilo bebişin?
benim 32+5 canım. tam bir hafta var aramızda.
Erken doğum riskim var. Bugün hafif ama sürekli adet sancılarım oldu. Böyle olupta erken doğum yapan var mı aramızda??
ya sancımı bılmıyorum ama göbek deliğimden aşağısı bıkaç gundur sureklı sert ve dokununcada ağrıyor 34 haftalığım şuan ayyy haftalarımzda hep yakın bırbırıne:)))))