33.haftamdayım. Adet sancılarım oluyor? Aynı durumu yaşayan varmı???

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
Erken doğum riskim var. Bugün hafif ama sürekli adet sancılarım oldu. Böyle olupta erken doğum yapan var mı aramızda??

canım benımde 32-33.haftalarda baslamıstı sancılarım. resmen adet agrısı gıbı butun gun suruyordu. ılac kullanarak 37+4 u gordum...
pre-par tablet vermıstı doktorum. kasılmalarım ve agrılarım gıttıkce sıddetlenıyordu cunku. 37+0 da ılacı kestık 4 gun sonrada kızım dogdu.
doktorunu bılgılendırmende fayda var.

canım benimde 33. haftamda başlayan sancılarım 35.haftamda doğumla sonuçlandı şuanda 10 günlük bebeğim çok dikkatli ol banada dr. erken doğum olabilir demişti nitekim öylede oldu sabırsız oğlum erken merhaba dedi:)

Gece bişey olur diye diken üstünde uyudum ama neyseki bişey olmadı. Bugünde bir kere dışında hiç sancım olmadı. Belkide yalancı doğum sancılarıydı. Emin değilim tabiki yinede. Her an tetikteyim. Şuan 1850 gr falan kızım. En azından bir iki hafta daha kalır karnımda inşallah.

Gece bişey olur diye diken üstünde uyudum ama neyseki bişey olmadı. Bugünde bir kere dışında hiç sancım olmadı. Belkide yalancı doğum sancılarıydı. Emin değilim tabiki yinede. Her an tetikteyim. Şuan 1850 gr falan kızım. En azından bir iki hafta daha kalır karnımda inşallah.

kalır Allah ın ıznıyle ama dedıgım gıbı dr unu bılgılendır mutlaka.

belim bıçak saplar gibi oluyordu sık idrara çıkma benimde bebeğim aşşağıda duruyordu canım daha öncedende kanamam olmuştu nts de sancı çıkınca hemen ameliyata aldılar bebeğim 2800 doğdu biraz önden gidiyodu ciğerleride geliştiği için küveze konmadı ( özel msj atamıyorum canım ondan burda cvpladım)

belim bıçak saplar gibi oluyordu sık idrara çıkma benimde bebeğim aşşağıda duruyordu canım daha öncedende kanamam olmuştu nts de sancı çıkınca hemen ameliyata aldılar bebeğim 2800 doğdu biraz önden gidiyodu ciğerleride geliştiği için küveze konmadı ( özel msj atamıyorum canım ondan burda cvpladım)
benimde bi sonraki muayenemde nstye bağlıycaklar. 10 gün var daha. sancı çıkarsa yatırırlar zaten. az önce kasıklarıma çok kötü bi ağrı girdi ve hemen çıktı. bayağı korktum. Kanaman neden ve nezaman olmuştu??

kalır Allah ın ıznıyle ama dedıgım gıbı dr unu bılgılendır mutlaka.
istediğim zaman doktorumu göremiyorumki. ben b.köy devlet hastanesine gidiyorum kanamam olduğundan beri. ancak tekrar kanamam olursa hemen gelmemi söyledi. yoksa 2 hafta sonra dedi. o yüzden beklemedeyim canım

Bende de adet sancısı gibi sancılar var bugün başladı, bel ağrım da var. Ama işin kötüsü ben daha 28. haftamı yeni bitirdim :(( çok endişeliyim. doktorum adalat crono diye bir ilaç verdi bu ilacı kullanan var mı aranızda?

Bana hiçbir ilaç verilemdi. Bu ilacın adınıda hiç duymadım ama muhakkak önemlidir. Çooook dikkatli ol, bu hafta çok tehlikeli. Bende tam 28.haftamda kanamadan hastanede yatmıştım ama geçti ve bugün 33+1 oldum çok şükür. Darısı başına canım

ya sancımı bılmıyorum ama göbek deliğimden aşağısı bıkaç gundur sureklı sert ve dokununcada ağrıyor 34 haftalığım şuan ayyy haftalarımzda hep yakın bırbırıne:)))))

Erken doğum riskim var. Bugün hafif ama sürekli adet sancılarım oldu. Böyle olupta erken doğum yapan var mı aramızda??

[merhaba arkadaşım benimde 34+0 da sabah başladı adet sancılarım ben zaten 14 . haftadan beri ev-hastane hep yatıştı anlayacağın. zaten hataneden yeni çıkmıştım birşey yokmuş gibi davrandım.. 2 saatte bir 1 prepar vermişti doktor.onu kullandım ve sabahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh saat 7.00 de suyum gelmesiyle doğum başladı 34+1 de biri 1830 biri 2000 iki tane sağlıklı erkek bebek dünyaya getirdim..hiçbir problemimiz olmadı 2 gün sonra benimle evdeydi yavrularım..allahım beninm gibi sizide bir solukta zamanında kurtarsın..
bu arada ben 28. haftadan beri 33 e kadar 4 er tane celeston ciğer geliştirici iğne yaptı dr..:lepi:

ya sancımı bılmıyorum ama göbek deliğimden aşağısı bıkaç gundur sureklı sert ve dokununcada ağrıyor 34 haftalığım şuan ayyy haftalarımzda hep yakın bırbırıne:)))))

ceydacım aynısı bende de var karnım taş gibi okdr çok geriliyorki ortadan yırtılıvercekmiş gibi gelio neden acaba? bnm karnım şimdiye kdr hep normallere göre küçüktü acaba kızım sıgmıyor artık mı diodum bende kendi kendime

glupcum inşallah zamanında sağlıklı birşekilde gelir bebeğin. bencede dr. haber ver tlf. da olsa.

okuyunca bende endişelendim şimdi iki gündür bel ağrısıyla uyanıyorum ama ben yatış pozisyonuna bağlıyorum durumu inşallah öyledirde bazen benimde kasıklarıma ağrı giriyor. birde benim ablam 34 ve 36. haftada yaptı doğumunu bir kızı var bir de oğlu kızı 34. haftada geldi. ben dr. sordum ama genetik birşey değil dedi.

Back
X