33.haftamdayım. Adet sancılarım oluyor? Aynı durumu yaşayan varmı???

ceydacım aynısı bende de var karnım taş gibi okdr çok geriliyorki ortadan yırtılıvercekmiş gibi gelio neden acaba? bnm karnım şimdiye kdr hep normallere göre küçüktü acaba kızım sıgmıyor artık mı diodum bende kendi kendime

ama benım öyle gergnlık değil senınkı normal bnce buyuyodur karnın iice hatta göbek deliğin bıle bazen ağrır o bndede oluodu ..benmkı taş gbi ve dokununca ağrıyo hatta sureklı toplanma hıssı gbı hıssedıyorum kasılma dedıklerı sey bu sanırım:)))

ama benım öyle gergnlık değil senınkı normal bnce buyuyodur karnın iice hatta göbek deliğin bıle bazen ağrır o bndede oluodu ..benmkı taş gbi ve dokununca ağrıyo hatta sureklı toplanma hıssı gbı hıssedıyorum kasılma dedıklerı sey bu sanırım:)))

elini koydugunda elinin altında toplanıoymuş gibi oluyorsa o sancıymış doguma hazırlık sancısı bende okuduklarımın yalancısıyım :)

33+3 oldum bugün ve son bikaç gündür geceleri yatarken kasıklarım çoooook ağrıyor gündüz o kadar değil ama geceleri çok kötü ya. Perşembe günü kontrolüm var. Günlerde geçmiyor sanki :((

ben 34 haftalığım. geceleri benimde hafif bel ağrılarım oluyor. kısa süreli gelip geçiyor. dr.a iki gün önce gittim.nst ye girdim normal iyi dedi doktorum. bende her ağrıda endişeleniyorum. adet sancısı gibi oluyor zaten.

33+3 oldum bugün ve son bikaç gündür geceleri yatarken kasıklarım çoooook ağrıyor gündüz o kadar değil ama geceleri çok kötü ya. Perşembe günü kontrolüm var. Günlerde geçmiyor sanki :((

arkadaşım sancılarım oluyor diyorsun bence sen perşembeyi bekleme hemen bir ssk devlet hastanesine git gerekirse seni yatırırlar yada ilaç verirler böyle durumlar ihmale gelmez arkadaşlar adet sancısı gibi arılarınız oluyorsa hamen en yakın hastaneye gidin saat tarih farketmez arkadaslar açılmanız erken olabilir dikkat edin erken müdahale çok önemli doktorunu bekleme mutlaka git muayene ol için rahat eder en azından sevgiler

Haklısın canım. O yüzden bende perşembeyi beklemeyip salı günü gitmeyi düşünüyodum, eğer randevu alabilirsem tabi. Sen hamilemisin , kaç haftalık?

Haklısın canım. O yüzden bende perşembeyi beklemeyip salı günü gitmeyi düşünüyodum, eğer randevu alabilirsem tabi. Sen hamilemisin , kaç haftalık?

cnm sendeki eger böle bişeyse endişelenecek bişi yokmuş..

Yalancı doğum sancısı genellikle ilk kez anne olacak kadınlarda gelen sancıyı doğum kasılmaları zannedip hastaneye giderek evlerine geri gelmeleri ile sonlanan süreçtir.

Hastaneye gittim doktor beni 4 gün hastanede tuttu, hastaneye yattıktan 3 gün sonra doğurdum gibi söylemleri bir kadından duyduğunuzda yalancı doğum sancısı uzun sürmüş kadınlar konuşuyor demektir.Çünkü yalancı sancı geldiğinde hastaneye gitmiştir, doktor taburcu etmemiş hastanede yatmasına karar vermiştir, doğumu da 3 gün sonra olmuştur.Eğer o kadın 2 gün daha bekleyip 3. gün hastaneye gitseydi doğumu yine o 3. günde olacaktı.

Yalancı doğum sancıları düzensiz olmakla birlikte 34. hafta gibi erken bir haftada bile başladığı görülmüştür.Yalancı doğum sancısını esas doğum sancısından ayırt edebilmek için sancılar arasındaki süreye bakmanız gerekir.Ne kadar sıklıkta bir geldiği önemlidir.Eğer dinlendiğinizde geçen bir sancı ise bu doğum sancısı olamaz.Büyük ihtimalle düzensiz gelen yalancı doğum sancılarından birisidir.

Yalancı doğum sancısı başladığı anda bunun gerçek bir sancı olup olmadığını ayırt etmek için hemen ıstırahat edin.Eğer bir süre sonra geçiyorsa normal günlük işlerinize devam edebilirsiniz.Çünkü yalancı doğum sancısı doktora gitmeyi gerektirecek bir sancı değildir.Özellikle sol yanınızın üstüne yatarak bebek hareketlerine dikkat etmekte fayda vardır.Çoğu zaman yalancı doğum sancısı kendi kendine geçmektedir.

Bu gece rahat uyudum nihayet. Ağrım yoktu çok şükür. Ama şuan mesela kasıklarımda rahatsız eden bir ağrı var. . Yarın doktora gidicem. ıç çamaşırımda su damlaları oluyor gün boyunca. Acaba diyorum bebeğin suyumu ? Bilememek ve beklemek çok kötü bişey. Bu benim ikinci hamileliğim. ılkinde hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Ne ağrı ne başka bişey. Doğum yapacağım gün sabahtan başlamıştı ağrı , akşamda doğurmuştum zaten. Ama bunda farklı herşey. O yüzden aklım hep bebeğimde..

Back
X