33 yaşındayım tembellik bastı

Yine bir işiniz varmış ve buna gidiyorsunuz en azından🥰
Benım işim gücümde yok zaten olsada popom yemezdı gıtmeye
Bunların hepsı benımde sorunum ama duzelmıyor
Bırde bende dızı ızleyeyım dıyorum o bıle sıkıcı gelıyor. Zaman kaybı gıbı gelıyor
Tıktok ınstagram reelslerınde kaydırma yapıyorum 😀
Ama gercekten neden boyleyız

Yine bir işiniz varmış ve buna gidiyorsunuz en azından🥰
Benım işim gücümde yok zaten olsada popom yemezdı gıtmeye
Bunların hepsı benımde sorunum ama duzelmıyor
Bırde bende dızı ızleyeyım dıyorum o bıle sıkıcı gelıyor. Zaman kaybı gıbı gelıyor
Tıktok ınstagram reelslerınde kaydırma yapıyorum 😀
Ama gercekten neden boyleyız
Dizi zaman kaybı geliyorsa yaptığınız daha iyi şeyleriniz vardır öyle mi peki 😀

Dizi zaman kaybı geliyorsa yaptığınız daha iyi şeyleriniz vardır öyle mi peki 😀
Daha iyi şeyler derken yazdım gormedın ınstagram reels kaydırıyorum😄😄
Tek ogun yemek yapamıyorum hem sıkıcı hem bunaltıcı gelıyor
Coluk cocuk hep dısardan yıyor ben anlamadım herkes hergun nasıl uc bes cesıt yemek yapıyor o bıle sacma

Daha iyi şeyler derken yazdım gormedın ınstagram reels kaydırıyorum😄😄
Tek ogun yemek yapamıyorum hem sıkıcı hem bunaltıcı gelıyor
Coluk cocuk hep dısardan yıyor ben anlamadım herkes hergun nasıl uc bes cesıt yemek yapıyor o bıle sacma
Kanka sen isim de yok diyorsun sen baya uçta yaşıyorsun bu tembellik işini 🤣 bari sağlıklı yemek yap çocuklara 🤣

Kanka sen isim de yok diyorsun sen baya uçta yaşıyorsun bu tembellik işini 🤣 bari sağlıklı yemek yap çocuklara 🤣
Yazık kız artık ordan burdan saglıklı tarıfler buluyor kendı capında uapıyor
E ozaman sen tembelde degılsın bak ne guzel kendıne haksızlık yapma

Son bir yıldır yaşam enerjimi hırsımı kaybettim eskiden daha gençken birseyler öğrenmek kariyerde ilerlemek dünyayı gezmek gibi hayallerim vardı.
Bu arada evliyim memurum bir çocuğum var. Kariyerimde geçmem gereken bir sınav var geçersem daha iyi bir ile belki büyük şehire gidebiliriz maaşım da artar tabi. Ama benim oturup çalışmaya hevesim yok. 85 kiloyum kilo vermem lazım hevesim yok. Yüzmeyi öğrenmek istiyorum hevesim yok. Full dizi izlemek istiyorum. Game of thrones i bitirdim geçen. Ev işim çocuğumun etkinlikleri falan konusunda enerjim var ama kendim konusunda çok kötüyüm ya.
Biraz daha gayret göstersem şartlarım maasim ve kendi psikolojim olarak daha iyi yerlere gelebilirim ama…..
Ben de ayniyim ya bütün gün koltukta Netflix bakabilirim

Yaslaniyor muyuz ne

Yazık kız artık ordan burdan saglıklı tarıfler buluyor kendı capında uapıyor
E ozaman sen tembelde degılsın bak ne guzel kendıne haksızlık yapma
Kaç yaşında ? Yerim onu. Evet o konularda tembel sayılmam aman seytan kulağına kurşun 👹

Son bir yıldır yaşam enerjimi hırsımı kaybettim eskiden daha gençken birseyler öğrenmek kariyerde ilerlemek dünyayı gezmek gibi hayallerim vardı.
Bu arada evliyim memurum bir çocuğum var. Kariyerimde geçmem gereken bir sınav var geçersem daha iyi bir ile belki büyük şehire gidebiliriz maaşım da artar tabi. Ama benim oturup çalışmaya hevesim yok. 85 kiloyum kilo vermem lazım hevesim yok. Yüzmeyi öğrenmek istiyorum hevesim yok. Full dizi izlemek istiyorum. Game of thrones i bitirdim geçen. Ev işim çocuğumun etkinlikleri falan konusunda enerjim var ama kendim konusunda çok kötüyüm ya.
Biraz daha gayret göstersem şartlarım maasim ve kendi psikolojim olarak daha iyi yerlere gelebilirim ama…..
Yukarıda bir arkadaşin söylediği gibi kesinlikle egzersiz yapmak çok zinde yapıyor insanı aynı yaşlarda sayılırız bende çalışıyorum ve 2 tane çocuğum var ne kadar salarsam o kadar enerjim düşüyor öncelikle kendinizle başlayın kendinize yatırım yapın sabah kalkar kalkmaz yüzünüzü yıkayın kremlenin yediklerinize dikkat edin çok fazla şeker tüketmek de insanı mayistiriyor her gün olmasa bile 2 günde bir spor salonuna inmeye usenince kendim YouTubedan Burçin denginin videolarından açıyorum keyfime göre sonrasında ılık bir duş vücuda bakım oh mis gibi hatta çocuklar uyumussa kitabımı da alıyorum elime ve mavi ekrandan özellikle geceleri uzak durun

Back
X