33yaş ikinci şans

banu_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
67
21
88
Balıkesir
Slm arkadaşlar ben 33yaşındayım kendimi değiştirme karari aldim evli degilim ve daha önce kanseri yendim ve hayatımın istedigim hayat olmadığını mutsuz oldugumu karar verdim ama zor olsada degisecegim kilo verecegim daha bakımlı olacağım istedigim bolum bitecek ve yüksek lisans yapıp işimi degistirecegim bana destek olmak ve benimle değişmek isteyen arkadaşlar olursa birbirimizi motive etmemiz süper olur

Hadi bakalım hayırlı olsun , yapacağın ilk değişimi yaz

Istedigim bölüm yani suan okudugum sosyoloji icin planli ders calismak ve diyetisyenimin verdigi diyet listesine dikkat etmek ve günlük en az 30 sayfa kitap okumak servis de işe giderken nasil olsa vaktim oluyor

Istedigim bölüm yani suan okudugum sosyoloji icin planli ders calismak ve diyetisyenimin verdigi diyet listesine dikkat etmek ve günlük en az 30 sayfa kitap okumak servis de işe giderken nasil olsa vaktim oluyor
Peki ne iş yapıyorsunuz ?Sosyoloji bölümünden mi yüksek lisans yapacaksınız ?Hayırlı olsun.2019 sizin olsun☺

Adliyede katibim dört yıllık isletme mezunu olduğum halde bölümü sevmedim sevemedim onun icin istedigim bir bölüm veya meslek olsun dedim hayat ikinci bir sans vermis ken ya sosyolog olacam yada ne olursa olsun özel universite yada devlette yüksek lisans istiyorum

Adliyede katibim dört yıllık isletme mezunu olduğum halde bölümü sevmedim sevemedim onun icin istedigim bir bölüm veya meslek olsun dedim hayat ikinci bir sans vermis ken ya sosyolog olacam yada ne olursa olsun özel universite yada devlette yüksek lisans istiyorum
Yalnız söyle birşey var yüksek lisams kesinle ünvan sağlamıyor.Mesleki uzmalik sağlıyor.Yani siz işletme lisans eğitimi alıp sosyoloji yüksek lisans yaparsanız o unvan sağlamaz .Ama inşallah Rabbim hayallerinize ulaştırır...

Çok mutlu olursunuz umarım. :KK200::nazar:
O kadar ciddi bir hastalığın üzerinden gelmişsiniz, bunlar sizin için çocuk oyuncağı :KK9:

Adliyede sosyologlar oluyor ya bitirdigimde onun sinavlarina çalışacağım ama dedigim gibi isletme sadece okudum bitti gityi simdi sosyoloji okuyorum 3 yillik hedeflerim aslindaa kendime 5 yıl verdim inşallah olur ilk defa istediğim için ders calisiyorum zorunlu olduğum için değil bu çok güzelmiş

Back
X