34 35 haftalık erken doğum

sbdvav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
72
22
3
Merhaba arkadaşlar 33+2 haftalık hamileyim erken doğum riskim var doktor pazartesi günü için randevu verdi doğumu konuşcaz dedi bir kaç haftadır bitmek bilmeyen enfeksiyon var bebeğin başı aşağıya indiği günden beri yani 29 haftadan beri enfeksiyon var ve ara ara sızıntı şeklinde damla damla suyum geliyor 34 35 haftalarda doğum yapan anneler lütfen bana yaşadığınız süreci anlatın çok kötüyüm ilk hamileliğim ve ilk bebeğim çok kötüyüm

Merhaba kızım 36 da oğlum 33 te kaldı ikisindede hiçbir sorun olmadı çok şükür sizde riskli haftaları geçmişsiniz sizdeki enfeksiyon bebeğe de geçtiyse küveze girer muhtemelen ama bir şey olmaz allahın izniyle benim çocuklarımda girdi kızım 1 hafta oğluö 3 hafta kaldı ilk doğduklarında kilosu da önemli şuanda kaç gr

Merhaba 2.300 lerde bişeydi enfeksiyon olduğu nasıl anlaşılırki sizindemi enfeksiyondan dolayı erken doğum oldu

Merhaba 2.300 lerde bişeydi enfeksiyon olduğu nasıl anlaşılırki sizindemi enfeksiyondan dolayı erken doğum oldu
Hayır benim iki doğumumda spontene suyumun gelmesi ile başladı kızımda hiçbir ağrı sancı yoktu birden suyum geldi oğlumda kakasını yaptığı için suyum geldi enfeksiyon vs yoktu şimdi bundada doktor erken doğum riskin yok diyor ama ikisi erken olduğu için önlem amaçlı ilaçlara başladık inşallah sağlıklı doğarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…