Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
34+3 günlük hamileyim. Bebeğim angaje olmuş, yani doğum kanalına girmiş. NST'de sancı çıkmadı, haftaya tekrar bakılacak. İlk doğumlarda genelde geç olurmuş bu durum. Sizlerden böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
valla canım ben 37 haftalık hamileyimm hala benim bebek girmedii kanala.ama dr diyorr her bebek kanala girmeyebilir diye.bende bekliyorum artık girmesini.haftaya nstye bağlanıccamm bakalım orda neler çıkacak.....
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun Pembe Panter, doğum kanalına erken girmesindense geç girmesi daha iyidir. 36. haftadan sonra girmesi normal de, benimki biraz erken oldu. Şu iki haftayı nasıl geçireceğimi bilmiyorum, korkuyorum.
Ben varım 34+1 deyiz endişelendim ama yanımda oğlum olunca bağırmalarından konuşamadık sadece normal haftaya görüşelim dedi.Doğum kanalına girmiş dedi.Yürürken zorlanıyorum. Sünnetli çocuklar gibi ayrık ayrık yürüyorum. Bazen de elektrik çarpması gibi oluyor. sizde?