34+4 lütfen yardım erken doğum riski adalat crono kullanan var mı

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Nst de sancı çıktı kızlar ne yapmalıyım çok küçük geriden geliyor zaten bebiş

Progestan ve bunu verdi biri kullan dedi biri kullanma adalat diye ilacı dinleniyorum yarın hast gitcem

33. Haftada benim de nst de duzenli sancilarim vardi dogum baslar dediler hastneye yatrdilar progestan ve nidilat kullanmistim ben smdi 37+2 olduk bi skntimiz da yok ama o soyledgin ilaci hic duymadim ben

Şimdi bende hatırladım da o sıralarda benim de sanvım çıkmıştı tek söz proestan vurmuştu Doktor. Arti bir ilac vermemişti. Ama sizde gelisim geriligi de varmış.

Şimdi bende hatırladım da o sıralarda benim de sanvım çıkmıştı tek söz proestan vurmuştu Doktor. Arti bir ilac vermemişti. Ama sizde gelisim geriligi de varmış.[/QUOTevet minyon diyorlar hep ama geride yani başı falan 33 haftaya uyumlu

33. Haftada benim de nst de duzenli sancilarim vardi dogum baslar dediler hastneye yatrdilar progestan ve nidilat kullanmistim ben smdi 37+2 olduk bi skntimiz da yok ama o soyledgin ilaci hic duymadim ben
Nidilat gibi biilac canım sanırım bu hapı araştırırken onuda yan yana gördüm hep

Nidilat gibi biilac canım sanırım bu hapı araştırırken onuda yan yana gördüm hep
O zman bi sakinca olacagni dusunmuyorum ben canim zten nidilat cok bulunan bi ilac diilmis smdi ben baska bi doktora gttim daha sonra nidailat verdiler diye soyledigimde hala varmiy mis o ilac demisti esim de baya zor bulmus recete ettiklerinde zaten o yuzden onu yazmis olabilir.benim acikligim vardi ve cok sancim vardi yurursen dogum baslar tuvalet disinda kalkma demislerdi 37. Haftaya kadar kullandim o ilaclari smdi atlattik cok sukur cok faydasi oldu

O zman bi sakinca olacagni dusunmuyorum ben canim zten nidilat cok bulunan bi ilac diilmis smdi ben baska bi doktora gttim daha sonra nidailat verdiler diye soyledigimde hala varmiy mis o ilac demisti esim de baya zor bulmus recete ettiklerinde zaten o yuzden onu yazmis olabilir.benim acikligim vardi ve cok sancim vardi yurursen dogum baslar tuvalet disinda kalkma demislerdi 37. Haftaya kadar kullandim o ilaclari smdi atlattik cok sukur cok faydasi oldu
Canım peki vajinal muayene oldun mu bide mide bulantısı nin sancılar bialaksi var mı

Evet sanci cikinca doktor hemen vajinal muayene yapmamiz lazim dedi 3 cm aciklik var demislerdi bana.mide bulantisinin sancilarla bi alakasi oldgunu sanmiyorum canim bende olmadi yani hic
Nst de yüzde 36 a kadar çıktı canım sancim bazı yerler normal yazmış aslında

Benim 31 hafta sancim tutmustu 6 hafta daha durdu şükür ben de adalat ve nidilat kullanmıştım. Bebeginle konus biraz da beklemesini soyle annesi :) saglikla kavusun inşallah

Nst de yüzde 36 a kadar çıktı canım sancim bazı yerler normal yazmış aslında
36 normal canim benim sancilar 80lerdeydi bu sekilde durdramayabiliriz demislerdi :) ama bebegim kucuk bi saka yapmis :) sen ilaclari duzenli sekilde kullan cok da hareket etmemeye calis yine dikkatli ol.Allah in izniyle haftasinda gelir insallah :)

Adalati bende kullandm dr.sancn oldugnda karnnda sertlik oldgnda ve tansyonun cktgnda sabah aksam kullan demsti. benimde erken dogum riskim bebekte gelsm gerlgi kan akmnda sorun vardi. nitekimde erken dogum oldu bol bol dinlen kendni yorcak hc bsey yapma stres yapma bebegni etkiler

benim de 35de sancım vardı ama nst de çıkmamıştı dr. eliyle hissetti sonra evim uzak diye yatırayım bi gece dedi ve adalat verdi gerçi ben hastaneden çıkamadım adalata rağmen 5 gün sonra doğurdum ;)

Vajinal muayene yapmak istiyecek doğumu tetiklenir mu bu niye yapıyorlar ki

Vajinal muayeneden korkmayın canım ya. Ben her muayenede vajinal kontrol de oluyorum. Tehlikeli olsa doktorlar bu riske girmek ister mi? Açılmanın olup olmadığını karından ultrasonla anlaması çok zor bı nedenle aşağıdan yapmalı muayeneyi.
Adalat da kullanan çoook arkadaş var ki günde 4 tane 6 tane falan içiyorlar yüksek riskliler. Korkma o yüzden iç. Progestan ben gebeliğin başından beri içiyorum. Günde 2 tane. O da rahim kasılmalarını azaltıyor.
İlk defa kullanacaksan progestanı biraz sersemlik ve uyku yapıyor. Kabızlık da yapabilir bol su iç o yüzden. Zaten tehlikeli haftaları atlattın, stres yapma sakinliğini koru hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Back
X