- 13 Eylül 2015
- 427
- 350
- 33
- Konu Sahibi Vildan_mina
-
Belirli bi sancim yok şimdilik hafif hafif bebek her zamanki gibi hareket ediyor.Kasılmalarını sancılarını takip et bi de bebek karnının aşağısına inmiş mi ona bak
Ben de 31. Haftadayım 1cm açıklık var bi de geçen hafta yoğun bi kanamam oldu dr erken doğum riskin var dedi hep takipteyim sürekli vucudumu dinliyorum.
Kanamanın olduğu ilk gün acile gittik tabi Kanamayı durdurdular ama kontrol için 1 gece hastanede kalıcaksın dediler sonra 2 gün sonra tekrar oldu bu sefer 1 cm açılma var dedi bi sürü nst yaptılar progestan verdi doğuma kadar yatıcaksın dedi vs :/ yatıyorum işte ilk hedef 32. Haftayı görmek
Ama dr 37 den önceki her doğum erken doğumdur 37 yi görmek isteriz dedi senin için de erken yani
Evet aynen koyu kivamli sumuksuYa bu arada bu nişan olayını ben de araştırdım da senden gelen şey koyu kıvamlı sümüksü bişey miydi? Sıvı gibiyse nişan olmayabilir
Oyle canim haklisin ama son dogumumun uzerinden 10 yildan fazla geçti herseyi unuttum sanırım :))Oo sen tecrübelisin doğum yaklaşınca anne hisseder derler en azından nasıl bi his olduğunu biliyosundur içini ferah tut bugün doktora gittiğinde hadi doğuma bile deseler 35 iyi bir hafta :)
Merhaba, 2 cm açıklık hazırlık kasılmaları sebebiyle de olabilir. Bazı gebeler son haftalarında 1-2 cm açıklıkla gezerler, bu doğumun başladığını göstermez. Diğer belirtilerle birlikte değerlendirilmelidir. Bunlar,
- düzenli ve ritmik bir şekilde gelen doğum dalgaları,
- suyun gelmesi,
- kanama şeklindedir.
Sizin durumunuz ne şekilde ilerledi, umarım bebeğiniz gelmek için beklemiştir?
Koyu kahverengi-kirmizi bir akıntı geldi gece kalktığımda ama devami gelmedi
Klinigi arayip sordum kanama artarsa ya da sancilar ritmik şekilde olursa gelin dediler
Karnimin alt taraflari kasiliyor sancı var ama duzenli degil
Yatiyorum ama surekli yatmam mi lazım?
Karin kasilmalari için ilac aldim.
Baska Ne yapabilirim erken dogum olmamasi icin acaba ?
Teşekkür ederim surekli dinleniyorum ayakta durmayaya çalışıyorumYatmak dışında sizin yapabileceğiniz başka bir şey yok.. Devam ederse, doktorunuz ilaçla müdahale edecektir. Umarım zamanında, sağlıkla kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?