• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 34 aylık oğlumun tuvaleti

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mecel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
35
3
46
İstanbul
Merhabalar
Oğlum 34 aylık pek konuşmuyor kendini ifade edemiyor diye bekledim tuvalet egitimini ama şimdi 3 yasina yaklasti baslamak istedim. Onceden lazimlik aldim bir sure banyoda durdu gidip gelip kiyafetleriyle oturdu. Simdi bezi cikardik ama yapmiyor ne kadar otursada yapmiyor kalkinca yapiyor evde dolaşırken. Hala hazir degilmi aca bilemedim ne yapmaliyim?

Benim kziimda konusamiyordu ama kaka kelimesini ogrenir ogrenmez basladim 26 aylıkti o zaman 2 3 ayda öğrendi su anda 34 aylık. Eğer çiş veya kaka kelimesini biliyorsa hemen başlayın derim

cocuk hazir olsa da yadirgamasi yada yapmak istememesi normal. bazen anneyle beraber yapmak işe yarayabiliyor yada bazı çocuklar suyla oynayarak seviyorlar tuvaleti. Ancak anne gerginse cocuk da rahatlayamıyor. bence siz de rahat olmaya calısin. fiziksek bir rahatsızlıgı yoksa -konuşmasa da- 34 ay yeterli bir büyukluk tuvalet için. sabredin beraber yapin er geç rahatlayip size uyum sağlar Allah in izniyle. Rabbim kolaylık versin.

Back
X