34.hafta ve tokluk şekeri 73

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Arkadaşlar az önce doktordan geldim sabah kahvaltı yaptım sonra üçte evden cıktım agzıma iki hurma attım gittim üç bucukta kan verdim tokluk şekerim sonucu 73cıktı normal değer olarak yanında en düşük 90 yazıyo sabahı zor ederim ben böyle bilen varmı iyimi kötümü ne olucak şimdi

Açıkçası seninki pek tokluk olmamış canım. Tokluk normal yediğin yemekten 1 saat sonra ölçülen şeker. Senin daha çok açlık gibi olmuş.

Her laboratuarın kendine özgü değeri vardır. 74 sıkıntı yaratacak bir düsüklükte değil. Siz kendinizde bitkinlik falan hissetmiyorsanız sıkıntı yaratacak bir şey değil. Ama hissediyorsanız doktorla görüşün.

Yok bi sıkıntım falan herşey gayet normaldi doktorum son tahliller diyerek cagırdı ac tok farketmez dedi diye öyle yaptım bide aaçıkcası kahvaltıdan sonra mutfakta boru patladı oraları sil süpür vs derken iyi beslenemedim oyüzden iki hurma attım agzıma bebek hareket etsin ntsde diye o yorgunlukta düşürmüş olabilirmi bilemedim bakalım yarın ne diycek doktor böyle olunca napıyolar ilaç mı veriyor ne yapıyor merak ettim

Bu tokluk şekeri olmamış maalesef. Laboratuvarın sizi uyarması gerekiyordu. Değer biraz düşük ama olması gerektiği şekilde yapılmamış test. Çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum

Hımm öylemi diyosunuz belki doktorumda tekrar edelim der ozaman doktorum açlık tokluk farketmez normal bi zamanda bakalım dedi

Yok tekrar falan etmez. Sıkıntı edecek bir şey değil. Siz akşamdan aç kalmış, üzerine efor sarfetmiş bir de iki hurma yemişsiniz sadece. Üstelik bunları gebeyken yapmışsınız. Kafaya takacak bir şey değil. Ama mümkün olduğunca aç kalmamaya çalışın.

Yok arkadaşım sabah kahvaltı yaptım
Üçe doğru giderken iki hurma attım agzıma
Doktorumla dün görüştüm testler gayet normal dedi içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…