34.Haftada bebeğinde böbrek genişlemesi haberi alanlara buraya ?

arse1984

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
3
0
16
Samsun
Merhaba hamileliğimin 34.haftasındayım ayda bir kez kontrola gidiyoruz bu ay bebeğimizin böbreğinde doktoru büyüme gördü idrar birikmesi sanırım 8 mm ile 10 mm arasında,doktorumuz konuyu arkadaşı ile görüştü ve 10 mm den aşağı ise sıkıntı edilmeyeceğini ve kendinden düzelebileceğini söyledi ama yüksekse sıkıntı olabileceğini öğrendik 10 günde bir kontrole gidip bebeğimizin takipçisi olacağız,bu konu hakkında aynı problemi yaşayan ve sonucunu öğrenen arkadaşımız warmı tavsiyeniz nedir?

Ben iki gebeliğimdede bunu yasadım,doğumdan sonra bebeğin çişini yapıp yapmadını kontrol et, bir kaç gün yapmazsa dr git.benim biri hemen yaptı cisini dogeri 1 gun sonra yapti.simdiki gebeligimde de ayni sorun var,cisini yapip yapmadigini takip edecegim.

bakalım bizim süreç dewam ediyor farklı doktorada gitmeyi düşünüyorum,siz bebek doğduktan sonra denemleri yapmayı söylüyoyorsunuz onu yapıcam,8 gün sonra durumunada tekrar bakacağız yine paylaşım yaparız..

bndede aynı sorun var bende 24 haftalık gebeyim 22 haftalıkken sağ böbrekte tespit edildi bnmki 4.1 mm doktor gecer dedi ama ben çok endişeleniorum

Aslında biz de dr den aldığımız bilgiler doğrultusunda şüphelenmiştik ama şükür artık şüphemiz kalmadı,prof.dr randevudan sonra da erkek çoçuklarında olabileceği fakat sorun teşkil etmediği ön plana çıktı ,10 mm den küçük olduğu zaman problem yok arkadaşlar.

Back
X