Ne kadar güzel.Keşke burda da yurtdışındaki imkanlar olsa.
Çok sanşlısın canım.
belki ordada vardir canim doktoruna bi danis yada eczanelere sorabilirsen bi sor ..
burda hep dogalliktan yanalar kesinlikle hayati tehlike olmadiktan sonra sezeryan yapmiyorlar hastanin istegine bagli hic hic yapmiyorlar ..
o yuzden insanlari normale yonlendirmek icinde butun imkanlari sunuyorlar ..
hamilelik kurslari pilatesler jimnastikler
ve doguma hazirlayici psikolojik destek .. istersen evine psikolog bile geliyor seninle konusmaya ve en guzel yani bunlarin hepsinin bedava olmasi .. hamileligin dorduncu ayindan sonra zaten butun doktor ve ilac masraflarin ve dogum ucretin yuzde yuz devlet tarafindan karsilaniyor cebinden bir kurus cikmiyor ..
insallah turkiyemizde bu gunlere gelicek ..
allah hepimize hayirli dogumler versin ben epidural normal dogum dusunuyorum insallah bi aksilik cikmazsa ..
belki ordada vardir canim doktoruna bi danis yada eczanelere sorabilirsen bi sor ..
burda hep dogalliktan yanalar kesinlikle hayati tehlike olmadiktan sonra sezeryan yapmiyorlar hastanin istegine bagli hic hic yapmiyorlar ..
o yuzden insanlari normale yonlendirmek icinde butun imkanlari sunuyorlar ..
hamilelik kurslari pilatesler jimnastikler
ve doguma hazirlayici psikolojik destek .. istersen evine psikolog bile geliyor seninle konusmaya ve en guzel yani bunlarin hepsinin bedava olmasi .. hamileligin dorduncu ayindan sonra zaten butun doktor ve ilac masraflarin ve dogum ucretin yuzde yuz devlet tarafindan karsilaniyor cebinden bir kurus cikmiyor ..
insallah turkiyemizde bu gunlere gelicek ..
allah hepimize hayirli dogumler versin ben epidural normal dogum dusunuyorum insallah bi aksilik cikmazsa ..
selam kizlar daha once bir kac kez doguma hazirlik kursuna gittigimi soylemistim
dun ilk defa duydugum bir seyi paylasmak istedim ..
dun ki senasimizda dogum kursunu veren ebe bir tane masaj yagi onerdi ama ozel vajina icin burda eczanelerde satiliyor dun aldim ve denedim
34. haftadan sonra vajinaniza surup 10 dakika masaj yapiyorsunuz
bu masajin ve yaginin amaci ozellikle ilk dogumlarda olan yirtilmalari en aza indirmek yada hic yirtilmama olmamasini saglamak .. veya doktorun kesmesine gerek kalmadan yirtilmadan disardaki kaslarin kendiliginden acilmasina yardimci oluyormus ..
ama kesinlikle 34. haftadan once kullanilmamasi gerekiyormus cunku kaslara baya faydaliymis o yuzden erken dogum riski olabiliyormus
masaj kreminin ismi tam olarak
HUILE DE MASSAGE DE PERRINEE
turkcesi perine masag yagi gibi bir sey ..
Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar ben siddetle normal dogum istiyorum ama yirtilmadan dikilmeden kesilmedende acayip tirsiyorum
canı bu dedıgın masaj yagını burdada bulmak mumkun ben söle bi arastırdım istanbulda ayse tolga nın magzaları var aroma terapi urunleri satılıyor ordan bulunabılırmıs perine yagı denınce verıolar...
merhaba arkadaşlar!
ayşe tolga nın perine masaj yağına aisha.com.tr den ulaşabiliyoruz. netten sipariş imkanı var.
fakat burda 5.aydan itibaren kullanılabilir yazıyor. elif_sena arkadaşımızın dediğine göre ise 34.haftadan sonra kullanmalıymışız. napsak acaba?:))
Güzel bir ürün ama burda daha bebeğin başı görünür görünmez atıyorlar kesiği kim dinler perine yağı kullanılmış :) yurt dışındaki hamileler için gerçekten güzel bişeymiş ama burda kullansakta boşa gider diye düşünüyorum ben..
off benı en çok korkutan bölüm iştee.....kesme işlemi olmadan keşke atlatabılsek ama bu ülkede keyfınden ödün vermek istemeyip direk ya sezeryan yada kesme işlemi diyen doktorlar varken mumkun degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?