34. haftadayım ama neden böyle oldum

dry_ik

Kk ile giden 23 kgve artık hedefteyim 57kg
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
3.354
2.916
373
34 haftamdayım bndan 1 hafta öncesine kadar karnımdan ne eğilebiliyor ne oturduğum yerden kalkabliodum hatta geçen hafta drdaydm mideme oturmuş resmen eğilip doğrulamıodum dr iri bebek olduğunu ve çok yukarda durduğunu söyldi görür görmez zaten doğuracak gbisin karnın çokbüyük dedi..
ama 3-4 gündür cam siliyorum eğiliyorum geceleri uyuyabiliyorum sanki karnım boşaldı o derece rahatım bu iimi kötümü bilemiyorum hareketleride yavaşladı sadece yer değştiriyor gün içinde düzenli oynadığı saatlerde oynamıyor ama tabiki günde 10 ker toplam vuruyor

boşunamı endişe ediyorum sizlerde böyl oldunuzmu ,tecrübeli anne olmama rağmen hatırlamıyorum oğlumda nasıldım son haftalar sanki sonlara geldikçe daha zorlanmamız lazım

canım önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.belki bebekaşağı iniyodur.doktoruna sor istersen için rahatlar

cvp verdiğin için saol,aşağa inse kasıkalrım pelvisim ağrırıdı oğlum baştan beri aşağadaydı yürüyemiyordum acısından ,sona yaklaştıkça insan korkuyor bişe olacak diye hayırlısıyla kucağımıza alsak

Canım bebek pozisyon filan değiştirmiştir belki,endişelenme.Velev ki çok aşağı indi ve doğumun başlayacak artık doğsa bile kuvöze girmeden nefes alabiliyor bebeciklerimiz.Tabi bu en kötü ihtimal bence korkacak bir şey yok.İnşallah vaktinde,sağlıkla gelir kuzucuğun,sıkıntı yapma.

bebiş bu haftalarda 2,5 kilogram civarında.. gün geçtikçe vücudu yağ depoluyor.. büyüyor..
yeri daraldığı için de bundan birkaç hafta önce olduğu gibi öyle sert, belirgin tekmeler hareketler hissetmiyoruz.. yerleri de daralıyor..

soruna gelince, bu hikayeye bakınca heralde bebiş doğum kanalına giriyor diye düşündüm..:26:
doğum kanalına girmeyi böyle takip ediyorlar çünkü.. randevun ne zaman? :44:

benim bebiş iki gündür vajina çizgisi dolaylarında tünel açma çalışmaları yapıyor sanki..
göbek deliğinden o kısma kadar olan bölüm acıyor, sanki göbeğimin şekli de değişti yan profilden bakınca..
ben de akşam üstü düşündüm bunu, acaba kanala mı giriyor diye..
yarın sabah randevum var. çıkacak ortaya..

rica ederim canım.bence endişe edecek bir şey yok.ama sen ıcının rahatlaması ıcın doktoruna sor yınede.

canım kanala girmiş olabilir.bana doktor geçen hafta yola girmiş dedi.zaten bacaklarımı kapatamıyorum artık.yururken falan paytak paytak yuruyorum ve rahimim acıyor.

canım kanala girmiş olabilir.bana doktor geçen hafta yola girmiş dedi.zaten bacaklarımı kapatamıyorum artık.yururken falan paytak paytak yuruyorum ve rahimim acıyor.

2 saat sonra öğrencez valla girmiş mi giriyor mu kanala..
hem seviniyorum, hem heyecanlıyım, hem korkuyorum.. daha bilumum duygu aynı anda yaşıyorum..

pazartesi kaldırımda yürüyorum, farkediyorum ben de artık paytak paytak yürüyorum..
düzgün yürümeye çalışıyorum ama eksen kaymış bacım, napim
baktım karşı kaldırımda iki erkek çocuğu, biri 3 biri 5 yaşlarında..
sünnet olmuşlar, başlarında kavukları, üstlerinde entarileri..
böyle ön taraflarını tuta tuta acıyla yürüyorlar..
paytak paytak.. aynı ben gibiii

şu ölümlü dünyada benı yıne guldurdun he
aynen öyle bacım eksen meksen ve bilimum yerlerim kaymış durumda.ağzım gözüm yamuldu artık.doğursakta rahatlasak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…