34 haftalık gebelikte hafif lekelenme

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
34 haftalık hamileyim bugün peceteye hafif leke geldi baya açık pembeydirengi miktarı azdı ama endişelendim. Bu haftalarda normal mi , neden olabilir? Yaşayan var mı?

34 haftalık hamileyim bugün peceteye hafif leke geldi baya açık pembeydirengi miktarı azdı ama endişelendim. Bu haftalarda normal mi , neden olabilir? Yaşayan var mı?
Nişan durumu farklı oluyor dimi?
O da açık renk oluyor ama 36 haftadan sonra oluyor diye biliyorum emin olamadım.
Tecrübeli kadınlar umarım yazar bende bilgi edinmiş olurum.

Nişan sümüksü balgam gibi gelcek
Kahverengili veya kanlı olacak
Benim nişanim gelsede dogurmadim gerçi
41.haftada dogurabildim

The umbrella The umbrella

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, bende 36dayım sürekli takip ediyorum.
dogurana dek Kaşıntilariniz yani mantar gibi bişey hissederseniz lütfen ihmal etmeyin... Erken sepsis ile çocuk yoğun bakımda yatıyor doğunca sonra yazık...

dogurana dek Kaşıntilariniz yani mantar gibi bişey hissederseniz lütfen ihmal etmeyin... Erken sepsis ile çocuk yoğun bakımda yatıyor doğunca sonra yazık...

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Havadan bile nem kapmaya başladığım dönemlerdeyim🥺😄

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Havadan bile nem kapmaya başladığım dönemlerdeyim🥺😄
Öyle olun umbrella

Bilmiyodum
Kimse de söylememişti
Onemsememistim küçük biseydi gibi sonradan pişman olacagimiza baştan önlemler endişeler içinde olmak daha iyiymiş ❤️

Sağlıkla kucakla 🌼 cinsiyeti nedir evinin neşesinin

Öyle olun umbrella

Bilmiyodum
Kimse de söylememişti
Onemsememistim küçük biseydi gibi sonradan pişman olacagimiza baştan önlemler endişeler içinde olmak daha iyiymiş ❤️

Sağlıkla kucakla 🌼 cinsiyeti nedir evinin neşesinin
Erkek çok sakin bir bebek, inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder 😇😇
Yarın doktor kontrolüm var aklıma gelenleri sorayım, söylediğini de sorayım bakayım ne dicek.

Nişan durumu farklı oluyor dimi?
O da açık renk oluyor ama 36 haftadan sonra oluyor diye biliyorum emin olamadım.
Tecrübeli kadınlar umarım yazar bende bilgi edinmiş olurum.
Benim ilk hamileliğim bilemiyorum ki ama nisan sanki sümüksü oluyormuş bence o değil ama neden oldu bilemedim bebek hareket ediyor sadece bu içimi rahatlatiyor ama yine de endişeliyim

Benim ilk hamileliğim bilemiyorum ki ama nisan sanki sümüksü oluyormuş bence o değil ama neden oldu bilemedim bebek hareket ediyor sadece bu içimi rahatlatiyor ama yine de endişeliyim
Benimde ilk gebelik, internetteki araştırmalara istinaden az çok biliyorum.🤭😄
İnşallah bir sorun yoktur canım kontrolüne daha çok var mı?

Back
X