Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
34 haftalık hamileyim bugün peceteye hafif leke geldi baya açık pembeydirengi miktarı azdı ama endişelendim. Bu haftalarda normal mi , neden olabilir? Yaşayan var mı?
34 haftalık hamileyim bugün peceteye hafif leke geldi baya açık pembeydirengi miktarı azdı ama endişelendim. Bu haftalarda normal mi , neden olabilir? Yaşayan var mı?
Nişan durumu farklı oluyor dimi?
O da açık renk oluyor ama 36 haftadan sonra oluyor diye biliyorum emin olamadım.
Tecrübeli kadınlar umarım yazar bende bilgi edinmiş olurum.
dogurana dek Kaşıntilariniz yani mantar gibi bişey hissederseniz lütfen ihmal etmeyin... Erken sepsis ile çocuk yoğun bakımda yatıyor doğunca sonra yazık...
dogurana dek Kaşıntilariniz yani mantar gibi bişey hissederseniz lütfen ihmal etmeyin... Erken sepsis ile çocuk yoğun bakımda yatıyor doğunca sonra yazık...
Erkek çok sakin bir bebek, inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder
Yarın doktor kontrolüm var aklıma gelenleri sorayım, söylediğini de sorayım bakayım ne dicek.
Nişan durumu farklı oluyor dimi?
O da açık renk oluyor ama 36 haftadan sonra oluyor diye biliyorum emin olamadım.
Tecrübeli kadınlar umarım yazar bende bilgi edinmiş olurum.
Benim ilk hamileliğim bilemiyorum ki ama nisan sanki sümüksü oluyormuş bence o değil ama neden oldu bilemedim bebek hareket ediyor sadece bu içimi rahatlatiyor ama yine de endişeliyim
Benim ilk hamileliğim bilemiyorum ki ama nisan sanki sümüksü oluyormuş bence o değil ama neden oldu bilemedim bebek hareket ediyor sadece bu içimi rahatlatiyor ama yine de endişeliyim