- 1 Ocak 2025
- 53
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi dolubosben
Merhabalar 34 haftalık hamileyim bundan 3 hafta önce eşimle biraz sözlü tartışma sonucu (stres kaynaklı olduğunu düşündüm) biraz kasılmam ve sancım olmuştu acile gittim Nst de sancım çıktı doktor erken doğum riski gördü ve ertesi gün kahverengi-pembemsi akıntım geldi nişan olabilir mi diye korktum doktora tekrar gidince Nst de sancı çıkmadı ve bi önceki günün kasılma ve sancısı akıntı yapabilir dediler bu hafta pazar günü yine sancım oldu yine acile gittim ve Nst de yine sancı çıktı yine erken doğum riski gördüler ben de Salı günü de kontrolüm vardı kendi doktoruma gittim
herhangi bir sıkıntı çıkmadı dün ve bugün yine biraz akıntı geldi bugün gelen miktar olarak daha fazla ve akıntı kahverengimsi gibi ama kanlı ya da pembemsi renkte değil kahverengi gibi koyu renkte bu durumu yaşayan var mı? Yine acaba nişan mı diye korkuyorum ama nişan olsa daha kanlı ya da pembemsi mi olurdu acaba diye düşünüyorum. Doktorum numarasını vermedi ona soramıyorum acile gitsem açıklığına bakalım ya da vajinal muayene yapalım diyecekler bu da erken doğum riski olur diye korkuyorum sizce bu ne olabilir be yapmalıyım?
herhangi bir sıkıntı çıkmadı dün ve bugün yine biraz akıntı geldi bugün gelen miktar olarak daha fazla ve akıntı kahverengimsi gibi ama kanlı ya da pembemsi renkte değil kahverengi gibi koyu renkte bu durumu yaşayan var mı? Yine acaba nişan mı diye korkuyorum ama nişan olsa daha kanlı ya da pembemsi mi olurdu acaba diye düşünüyorum. Doktorum numarasını vermedi ona soramıyorum acile gitsem açıklığına bakalım ya da vajinal muayene yapalım diyecekler bu da erken doğum riski olur diye korkuyorum sizce bu ne olabilir be yapmalıyım?