34 haftalik hamileyim.elim uyusuk kolum cok agriyor gecermi acaba? bilen varmi kizlar

Juliette

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
822
5
296
43
Diğer
kolum bi kac gundur uykudan uyandiracak kadar agriyor. (carpal tunel sendromu dediler)ellerim zaten palet gibi oldu sismekten dogumdan sonra gecermi? yoksa doktora gitsemmi? bu durumda olan ya da bi bilgisi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz lutfen

benim şişlik yoktu ama ağrı vardı ellerimde özellikle.doğumdan sonra geçti,hiçbir şeyim kalmadı :)

doğumdan sonra neler geçmiyor ki.. buda geçer inşaallah. sen yinede bi doktoruna söyle. neden ödem topluyor diye şu an için yapacağı bi test olabilir.

seni en iyi ben anlayabilirim ilk hamileliğimde yaşadım hatta kalp krizi geçirdiğimi bile düşündüm gitmediğim doktor kalmadı tüm doktorlar hamilelikten oluyor geçer diye geçiştirdi sadece bir kadın doğum prof. u hamilelikteki magnezyum eksikliğinden kaynaklandıgını ve MAGNEZYUM DıASPORAL diye bir vitamin kullanmam gerektiğini söyledi vitamini aldığım gün bir saat sonra agrım bıçak gibi kesildi...gittiğim diger doktorlarda aaaa iyi yapmışsın dogrudur iyiki başlamışsın dediler lütfen sende doktoruna magnezyumu hatırlat çünkü ben o acıyı çok iyi bilirim....

aynı acıyı yaşıyorum hatta sol el yüzük parmağımı hareket bile ettiremiyorum magnezyum eksikliğinden dedi doktorum günde 3 tane içebilirsinn

hakkaten bende magnezyum kullanmıştım. çok iyi geliyordu. içmediğim günlerde çok feci oluyordum. bi gün bile atlamamak lazım.

bacagima bir iki kere kramp girmisti o zmn magnezyum vermisti benim doktorda.. ama gecince kullanmadim.. elimin sisligine gecicek dedi.. ama agri hakkinda konusmadik daha.. persembe gidicem sorayim magnezyumu.. hele geceleri mahvediyo beni agri.. bilg. de yazilari bile zor yaziyorum. insallah magnezyum gecirir kizlar valla cok sagolun

magnezyum eksıklığındenmıs canım.duzenlı olarak aldığında azaltıyor,tamamen gecırmıyor ama.doğumdan sonra hıc kalmıyor merak etme benım ıkı elımdede vardı.kalmadı.gecmıs olsun...

kansızlıkta büyük etken ben magnezyumu düzenli içiyordum ama ellerimde ayaklarımda şiddetli ağrılarım vardı en son dr. kan takviyesi yaptı çünkü 9 du sınırda çıktı serumla birlikte verildi.şuan kendimi daha iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…