34 haftalık hamileyim ve nefes alıp verirken çıkan hırıltı

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
Merhaba,34 haftalık gebeyim. Yazlık çokk sıcak bir yerde yaşıyoruz ve klimasız hayat duruyor maalesef,sürekli klima açık. Gün içinde ve gece uyurken nefes alışverişimde sürekli bir hırıltı var. Sanki astım hastalarının çıkardığı ses gibi. Hamileliğin son aylarında nefes darlıgı oluyormuş ve onu da yaşıyorum ancak bu ses beni çok rahatsız ediyor. Acaba klima ve hamilelik birleştiği için mi bu şekilde diyorum. 2nci trimesterde safra ameliyat olmuştum ve akcigerlerimden bir tanesi sönmüştü. Sonradan düzeldi dedi doktorlar. Doktora gitmeye de korkuyorum olumsuz ciddi bir şey çıkar diye 😳 benim gibi bu durumu yaşayan var mıdır😔

Ben kalp hastasıyım ve kronik yüksek tansiyonum var 34+3 hamileyim çok zor nefes alıyorum sık sık hastaneye yatma durumum oluyor tansiyon sebebiyle ve nefes darlığıma normal dendi

Bence üşütmüş olabilirsiniz ama riske atmayıp bir doktora görünmelisiniz??

Şu cümlenizi anlamadım "Doktora gitmeye de korkuyorum olumsuz ciddi bir şey çıkar diye"
Yahu sırf bu düşünce için gidilir doktora anne olacaksınız biraz sorumluluk sahibi olun lütfen.
İnşallah ciddi birşey yoktur, bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Şu cümlenizi anlamadım "Doktora gitmeye de korkuyorum olumsuz ciddi bir şey çıkar diye"
Yahu sırf bu düşünce için gidilir doktora anne olacaksınız biraz sorumluluk sahibi olun lütfen.
İnşallah ciddi birşey yoktur, bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Haklısınız. Önce safra ameliyatı sonra su geldi bebeği kaybedebiliriz diye çok sık hastanede yattım ve içimde hep bir korku yine birşey çıkar mı diye .Sanki erteleyince değişecek 😔 belki sık yaşanan bir durumdur kendimi doldurmayayım diyorum. Sanırım pazartesi gideceğim devam ederse. Tşk ederim 🙏

Merhaba,34 haftalık gebeyim. Yazlık çokk sıcak bir yerde yaşıyoruz ve klimasız hayat duruyor maalesef,sürekli klima açık. Gün içinde ve gece uyurken nefes alışverişimde sürekli bir hırıltı var. Sanki astım hastalarının çıkardığı ses gibi. Hamileliğin son aylarında nefes darlıgı oluyormuş ve onu da yaşıyorum ancak bu ses beni çok rahatsız ediyor. Acaba klima ve hamilelik birleştiği için mi bu şekilde diyorum. 2nci trimesterde safra ameliyat olmuştum ve akcigerlerimden bir tanesi sönmüştü. Sonradan düzeldi dedi doktorlar. Doktora gitmeye de korkuyorum olumsuz ciddi bir şey çıkar diye 😳 benim gibi bu durumu yaşayan var mıdır😔
Doktora gitmeyince o kötü şey varsa bile ogrenmeyince daha kötü olmaz mı sizce

Bir an once dra gidin. Biz de klimayla yasiyoruz neredeyse anlayabiliyorum.
Adım atmak istemiyorum. Odadan odaya geçsem su içinde kalıyorum. Gittim doktora klimadan kaynaklı dedi üşütmüşüm. Üstelik bir de idrar yolları enfeksiyonu çıktı. İnşallah geçer ve bebeğimi saglıkla kucagıma alırım🙏

Klimasız yaz gecmiyor ama bende hırıltı yok
Doktora gidin mutlaka baska sorunlarınızda varmıs
Ve bebegin hareketlerini takip edin ne olur ne olmaz sizin nefesinizdeki sorun onuda etkiler

Back
X