34. haftda bebeğinizin kilosu???

dceymelikem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
141
4
48
Ankara
merhaba bayanlar ben 34 + dayım geçenki muaynemde dr 2500 gr demişti küçük bi bebek değil diyo vs diyo minnacık bebişime şu son ayda kaç kilo alırımki son ay kilolarınız kaçtı acaba normal doğum yapıp az dikişle kolayca kurtulanınız oldumu

Benim kizimim ultrasonlarina baktim 35 de 2991gr mis o zamanlar bana da doktorum cok iri normal dogum yapamazsin mecbur sezeryan olcak dedi ve bizde olur dedik 40 hafta doldugunda doguma girdim ve kizim 3540dr dunyaya geldi ve kucucuktu kiyafetlerin icinde kayboluyordu yani seninki gayet normak canim takma kafani son ay ben 4 kilo almistim gebeligim boyunca hic alnadim 4 kilo verdim onuda sinay geri aldim hamile kaldigim kiloda dogum yaptim...

Tatalım 34 haftalık 2900 du
37 haftalık erken dogum oldu 3780 dogdu 3 haftada 900 grm aldı bebem

saolun kızlar yorumlarınız için sanırım gözümden kaçmış yoksa şimdiye cevap yazardım 37+4 de 3.300 doğum yaptım normal olarak allah hepimize kolaylık versin şuan 3 aylık bebişimle uğraşıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…