34ünden sonra evlenen hanımlar buraya?

Canım ya şu yasa bu kadar takılma. Ayrıca yok çocuğun olmaz diyenlere de gül geç. 25'te de 30'da da enerjiktim, eminim ki 32 33 yaşında evlenip çocuk yapsam çok çok zorlanmam. Ama bu işler biraz kısmet işi. Ayrıca bakım ve spor ile kadınların yaşı olmuyor. Bizzat benden büyük ve taş gibi kadınlar gordüm.
Su dünyada evlilik güzel ama bu kadar takılacak bir mevzu değil. Hayat akıp giderken hep böyle düşünürsen karşına çıkanları da kaçırırsın. Mutlu ol ki mutlu et. Sevgiler.

O kadar benzer duyguları yaşadım ki 30 sonrası her adımda : ) Şu an yaşım 38 ve kısa bir süre önce nişanlandım bir kaç ay sonra da düğünüm var kısmetse. İyi ki bundan öncekilerle olmamış iyi ki hayatıma bu kadar huzur getiren bir adamı beklemişim senelerce.
Her doğum günümde derdim ki bir yaş daha geçti acaba bu yaştan sonra olabilir mi, ya da evlensem de çocuğum olur mu ? sürekli bu sorular beynimi yiyip duruyordu şimdi ise hiçbir şeye takılmıyorum o kadar huzurlu ve mutluyum. Eş de çocuk da gerçekten kader kısmet, Allah nasip edince oluyor bir şekilde. Senin için de doğru kişi ve doğru zaman var, boşu boşuna içine dert etme, sen ne yaparsan yap vaktinden önce de sonra da olmaz hiç bir şey. O yüzden akışta kal, hayat için kendin için güzel şeyler dile. Güzel haberlerini almak dileğiyle, sevgiler :)

Konu sahibesi, 85 li imişin 34 olmadık ki daha arkadaşım :skandal: kendimden biliyorum:confused:
bekarım, çalışıyorum, tabiri caizse yiyorum, içiyorumm, geziyorumHoppa
hafta içi 8-5 mesai 3 gün de iş çıkışı spora gidiyorum, canım isterse akşam sinema, bowling e gidiyorum, yoksa evde örgü örüp dizi izliyorum, kitap okuyorum.. hafta sonu ta takılıyorum. annemle ve kardeşlerimle yaşıyorum bende arada şunu söylüyorum kendime ait evim olsa, eşim olsa çocuğum olsa yaşımda geçioo, yaşıtlarım arkadaşlarım evlilerr ben ne zaman yaşayacağım bunu merak etmiyor değilim:KK5:

Amma ve lakin hayat bu, neyi ne zaman yaşatacak bilmiyoruz, keyifli yaşamayı bilelim, kendimizle mutlu yaşayabilelim ki hayatımıza girecek insandan da ne istediğimizi bilelim, yada bilemedik öğrenemedik ne olacak hayat hep aynı rutin mi olacak. doğ,büyü,oku,çalış,evlen,çocuk doğur.:super: bu rutin ise biraz dışında seyredelim ne farkeder. klişelere boğmayalım kendimizi güzel bakalım güzel olsun.

mesela benim görüştüğüm biri var 1 yıldır ama evlilik düşünmüyoruz henüz, hazır değiliz bazen bende kafama takmıyor değilim ama hayat kısaa yaşayalım gitsin güzel arkadaşım, güzelliklerle ve güzel düşünerek, bazı şeyler elimizde değil bunları unutmadan, sevgiyle ve sağlıcakla kal :KK60:

Bir anket hazirladim benim icin onemli lutfen bakin sevgili hanimlar

Son düzenleyen: Moderatör:
35 yasinda evlendim şuan 2 bebegim var biri 2018 diğeri 2019 erken anne olmak isterdim yada hiç evlenmeseydim rahattım işimi gücüm vardı sorumluluk yoktu ailem bir dediğimi iki etmezdi vs

yok 30 üstünde evlendım cok mutluyum yok erken evlenenler boşanıyor saçmalık....
ben 25 de evlendım keşke eşimle 18 tanışsaydım allaha şükür mutluyuz.
Ne olursa olsun tabiki herşey kısmet işi ama kadınlardada bir gercek var yaş ilerledikce hamile kalma sorunu yada 40 yaş üstü gebelıklerde sorun cıkabiliyor. İllaki herkesde öyle olcak diye birşey yok. Ama 40 yaşinda bir erkek kendi yaşıtı bayanla evlenmiyor niye cocuk icin.. Okadar bekar 35 üstü arkdaşım varki artık kolay tanışamıyorlar bile kimseyle.
Bana göre en ideal yaş 25-33 arasi bayan icin tabilide kismet.
Ama atıp tutmaga da gerek yok. Bir kere bir 37 yaşında kadının vücüdüyla 27 yaş kadının bir değil.
Yalnız yumurtayı sperm döllüyor. Erkekte de sperm kalitesi düsüyor sizin biyolojiden haberiniz yok galiba :) hatta sperm yumurtadan daha önemli oluyor

yok 30 üstünde evlendım cok mutluyum yok erken evlenenler boşanıyor saçmalık....
ben 25 de evlendım keşke eşimle 18 tanışsaydım allaha şükür mutluyuz.
Ne olursa olsun tabiki herşey kısmet işi ama kadınlardada bir gercek var yaş ilerledikce hamile kalma sorunu yada 40 yaş üstü gebelıklerde sorun cıkabiliyor. İllaki herkesde öyle olcak diye birşey yok. Ama 40 yaşinda bir erkek kendi yaşıtı bayanla evlenmiyor niye cocuk icin.. Okadar bekar 35 üstü arkdaşım varki artık kolay tanışamıyorlar bile kimseyle.
Bana göre en ideal yaş 25-33 arasi bayan icin tabilide kismet.
Ama atıp tutmaga da gerek yok. Bir kere bir 37 yaşında kadının vücüdüyla 27 yaş kadının bir değil.

Back
X