Konu sahibesi, 85 li imişin 34 olmadık ki daha arkadaşım

kendimden biliyorum

bekarım, çalışıyorum, tabiri caizse yiyorum, içiyorumm, geziyorum
hafta içi 8-5 mesai 3 gün de iş çıkışı spora gidiyorum, canım isterse akşam sinema, bowling e gidiyorum, yoksa evde örgü örüp dizi izliyorum, kitap okuyorum.. hafta sonu ta takılıyorum. annemle ve kardeşlerimle yaşıyorum bende arada şunu söylüyorum kendime ait evim olsa, eşim olsa çocuğum olsa yaşımda geçioo, yaşıtlarım arkadaşlarım evlilerr ben ne zaman yaşayacağım bunu merak etmiyor değilim
Amma ve lakin hayat bu, neyi ne zaman yaşatacak bilmiyoruz, keyifli yaşamayı bilelim, kendimizle mutlu yaşayabilelim ki hayatımıza girecek insandan da ne istediğimizi bilelim, yada bilemedik öğrenemedik ne olacak hayat hep aynı rutin mi olacak. doğ,büyü,oku,çalış,evlen,çocuk doğur.

bu rutin ise biraz dışında seyredelim ne farkeder. klişelere boğmayalım kendimizi güzel bakalım güzel olsun.
mesela benim görüştüğüm biri var 1 yıldır ama evlilik düşünmüyoruz henüz, hazır değiliz bazen bende kafama takmıyor değilim ama hayat kısaa yaşayalım gitsin güzel arkadaşım, güzelliklerle ve güzel düşünerek, bazı şeyler elimizde değil bunları unutmadan, sevgiyle ve sağlıcakla kal