35+2 de bebek hareketlerinde azalma

Bu dönemlerde normal. Bebeğin büyüdü. Ancak hiç hareket etmemesi de iyi değil. Bunu sen daha iyi takip edersin. Kahvaltıdan sonra saatte arka arkaya 10 hareket yapması gerekiyor. Beni nst ye bağlayan doktor böyle diyordu. Artık akşam ve sabah yemekten sonra hareketlerini say.

İki gündür azaldı gibi normal mı bu
Artık yeri daraldığı için azalabilir diyorlar, gün içinde 12 hareket hissediyorsan normalmiş. Ama seninle aramızda 2 gün var ben 35+4 üm gündüzleri hareketleri az akşam çok aktif. Bugün de takip et, hala aynı devam ederse, hastaneye git bence.

Artık yeri daraldığı için azalabilir diyorlar, gün içinde 12 hareket hissediyorsan normalmiş. Ama seninle aramızda 2 gün var ben 35+4 üm gündüzleri hareketleri az akşam çok aktif. Bugün de takip et, hala aynı devam ederse, hastaneye git bence.
Hareket ediyor canım ama böyle yawas yavas oyuzden icim rahat etmedi

Bir meyve suyu ya da soğuk su içip ya da tatlı bir sey yiyip solunuza yatın bir saatte on kez hareket etmesini bekleyin. Genelde alanı daraldığı için eskisi gibi aktif olması taklalar atması beklenmez. Sonuç olarak bir endişeniz varsa ilk önce doktorunuzu arayın. Sağlıkla gelsin insallah bebiş☺️

Bu hareket meselesi de hamilelikte en tedirgin eden durumlardan.bana da yer yer oldu. kaç kere gittim doktora az mı hareket ediyor diye bişey çıkmadı. Bize öyle geliyor sanırım.gelseler de rahatlasak. Bebiklerin günü gününe uymuyor. Benimki de gece benimle beraber uyuyor sanki :) bişey yoktur diye düşünüyorum sonuçta hareket ediyolar .

Bir meyve suyu ya da soğuk su içip ya da tatlı bir sey yiyip solunuza yatın bir saatte on kez hareket etmesini bekleyin. Genelde alanı daraldığı için eskisi gibi aktif olması taklalar atması beklenmez. Sonuç olarak bir endişeniz varsa ilk önce doktorunuzu arayın. Sağlıkla gelsin insallah bebiş☺️
1 saatte 10 hareket cok fazla. Doktor bana gün içinde en az 12 hareket hissetmen gerekir demişti.

İşte tam da bunun için herkes kendi doktoruna danısmalı ve güvenmeli diyorum. benim doktorum da bnm dediğim şekilde yapmamı istiyordu ve son haftalarımda kontrole gittiğimde halimi hatrımı sormadan direk bebek hareketleri nasıl diye sorardı.o yüzden burada sadece deneyimlerimizi anlatıyoruz aynısı yasayan varsa destek oluyoruz ama sonunda herkes kendi doktoruna güvenmeli ki bu bir bebek için önemli bir konu burdan medet umulmamalı ☺️

Back
X