Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doğum dan önce ki kilosu 3.300 dediler bebek 2.750 oldu ben takilmiyorum .sende takilma azsa da çoksa da
inanirmisin farkindayim.
ama elimde degil
bebisime iyi bakamadim gibi hissediyorum
kilosuda normal dedi doktor
ama bu 3 haftada az almis
belli olmuyor benim yemem iyiydi mesela çok yiyodum ama hep kendime almışım çocuk hiç yoktu böyle düşün ..
Annesin tabiki öyle hissetmen nrmal ama olsun .. Üzülme :) i
Nedir bu biz annelerin çektiği. Sanki bebeğin kilosu tek başına sağlığının göstergesi. . Bak arkadaşım bana da 37. Haftanin icindeyken bir doktor 3.5 kg dedi 2 hafta daha icerde kalsa da 4 civari olur dedi, bir başkasınin 4.5tan fazla olctugu bile oldu. Doktorun becerisi ile falan ilgili degil yanlis anlama onu demek istemiyorum. Ama olcumleri etkileyen o kadar cok sey var ki.. ayrica az kilo almis derken ne kadar mesela? Ya burda bebek topiklerinde okuyorum bu ay bebegim bi kilo almis hemsire az buldu mama ver dedi diye.. ne kadar garipsiyorum bunlari.. bosver cok cok cok az degilse daha rahat dogum yaparsin endise etme.. sagligi yerinde olsun da..
doktorum aslinda aydiblatmiyor beni.
ustelik ozele gidiyorum sirf ilgi gormek icin
ne desem normal diyor
ben hesapladim her ay iyi aliyordu bu ay bekledigimden az almis hesapladim.
ben bebegin kilosu iyi nasil olsa diye sutu cevizi biraktim ve gece aciksam da meyva ile gecistirdim kilo almiyim diye.
simdi sucluluk duyuyorum
Allah affetsin beni Allaha sukur bebisimin kilosu iyi 35+3 te 2680 gr.
ama ben bayagi iyi kilosunda dogsun diye elimden geleni yapicam
Benim son ay full tatliyla geçti. Tosuncuk dogdu icerde az daha kalaydi yanmistim ben:) canim kilolu olmasi saglik gostergesi degil ki. Ne kadar karbonhidrat tuketirsen bebegin o kadar kilo alir. Olmasi gerektigi kadar olsun bosver. Ayrica kilosu fena degil artik haftada 200-250 gr alir ki 3-4 hafta daha icerde kalsa nerden baksan 3.5u bulur
kac kilo dogdu bebisin?
Allah bagislasin cumlemizinkini.
valla sez. olucam sanirim buyuk ihtimal.
39. haftaya kadar durur umarim.
3.5 diyen doktora gorunmemin uzerinden 2 hafta falan gecmisti, tam onun dedigi gibi oldu, iki haftada 500-600 gr aldi ve 4100 gr doğdu.
massallah massallah :)
mutfaga gidip tatli yiyesim geldi :)))
sen cok kilo almadin mi?
tatlidan
17 kilo aldim ben. Ama şöyle soyleyeyim 20.haftaya kadar hic kilo almadim ben, cunku o zamana kdr işim cok yorucuydu, dogru düzgün beslenmem yoktu. 24. Haftalik oldum nobetten ciktim, normal 8.5-5 mesai yapmaya basladim kosturmaca da yok tabii, gelsin kilolar. O 17 kilonun hepsini 20. Haftadan sonra aldim yani
sag ol.
Allah bagislasin bebisini bu arada
Anladim peki 100 puan degerinde ki soruyu soruyorum.
verebildin mi kilolarini??
ben sute ve cevize geri basladim
Allah cumle bebege saglik sihat versin insallah
tesekkur ederim... :))))amin daol canım , inşAllah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ..
Mutluluklar dilerim :))
2 kilom kaldi. Bebis 4 aylik oldu iste. Bogazima duskunum o yüzden o 2 kg yu veremedim maalesef. Ama diger 15 kilo cok hizli gitti. Bebis 2-3 haftalik oldugunda ben şuanki kiloma ulasmistim yani
tesekkur ederim... :))))
insallah cumlemiz
ohhhh massallahin var ben aldigim kilolari zor veriyorum bunye ile alakali ve kilo takintim da var.
yine de yemiyim ben tatli bu saatte :))))
Yok canim nerdeee. Ben evlendikten sonra 10 kilo almis ve bir gram verememis bi insandim. Ki eminim o ilk 20 haftada deli gibi calisiyor olmasaydim bunun iki kati kadar alirdim da veremezdim:)
peki sonra nasil verdin?
hatta bu gun bi konu acilmisti kilo takintisi diye
bir bayan 35 kg vermis cok kisa bir surede
sen neler yaptin