35+5 olanlaar

Sevda Bsm2

Close my eyes (*
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
16
1
3
34
Arkadaslar 35+5 haftalik hamile olan var mi. Doktorunuz ne dedi tahmini dogum tarihinizi?

Kesin birsey söylemedi çünkü son adet tarihimi bilmiyorum.Eski ultrason istedi ona bakti ve yeniden ultrasonla bakti 35+5 oldum bugun soyledigine göre.Fakat bebegin gelisimi 1 hafta önden gidiyor dedi.Su anda 2900 gr. Kafam fena karisti :/

Yok normal olacak, bir aksilik çıkmazsa inşallah. Seninki tam olarak kaçıncı hafta şuan?

Sevda Bsm2bugün t: 37473064 .!.:
Yok normal olacak, bir aksilik çıkmazsa inşallah. Seninki tam olarak kaçıncı hafta şuan?

Ultrasona gore bugun 36 normalde pazartesi 36, benim erken doğum riskinde var nidilat ve iğne oluyorum, normal doğum hiic istemiyorum,isteğe Bavli sezeryan yaparlarmi ozelde,ki

Yapiyorlar diye biliyorum.Normal doğumuda epidural yapiyorsun agri hissetmeden onu da düşünebilirdin ama erken doğum riski varmis arastirman lazim. Tahmini normal dogum tarihi olarak bisey söylediler mi sana?

NoOTE="katina11, post: 37513039, member: 628087"]Sezeryan mi normal ,i dusunuyon canim
Ikisinden de korkuyorum aslında akisa bıraktım biraz hersey yolunda ise normali beklerim.sen ne düşünüyorsun

Be
NoOTE="katina11, post: 37513039, member: 628087"]Sezeryan mi normal ,i dusunuyon canim
Ikisinden de korkuyorum aslında akisa bıraktım biraz hersey yolunda ise normali beklerim.sen ne düşünüyorsun
Benim doktor normalden yana ama ben istemiyorum çünkü kan pihtilasmam var erken doğum riskin var, ilk gittiğim doktor sezeryan diyordu,canim sikiliyoyani

Bence canını sıkma bu işler son ana kadar belli değil normal e odaklanirsin aniden sezaryan olur hazırlıksız hissedersin kendini, sende düşünme akisa bırak ve hayırlısini dile önemli olan bebisin sağlıklı olması

Bence canını sıkma bu işler son ana kadar belli değil normal e odaklanirsin aniden sezaryan olur hazırlıksız hissedersin kendini, sende düşünme akisa bırak ve hayırlısini dile önemli olan bebisin sağlıklı olması

Benficem sezeryan yap DIE de ne der bilmiyom isteğe Bavli yapar mi

OTE="katina11, post: 37513441, member: 628087"]Benficem sezeryan yap DIE de ne der bilmiyom isteğe Bavli yapar mi[/QUOTE]
Özel Hastane değilmi bence yapar

TE="katina11, post: 37513491, member: 628087"]Özel Hastane değilmi bence yapar[/QUOTE]

Aynen ozel canim, anestezi sejklini sorarlar mi ki hastays[/QUOTE]
Önce gerekli kontrol yapılıyor ve hangisi uygunsa onu yapiolar ikisi için de engel yoksa sorarlar sanırım. Ben kıl Dönmesi ameliyatı oldugumda genel anesteziyi uygun bulmadilar ve lokal oldum. Sezaryan olursamda yarim olur bebisimi kucağıma alırım diyorum kısmet artik doktorunla korkularını Paylaş bence

TE="katina11, post: 37513491, member: 628087"]Özel Hastane değilmi bence yapar

Aynen ozel canim, anestezi sejklini sorarlar mi ki hastays[/QUOTE]
Önce gerekli kontrol yapılıyor ve hangisi uygunsa onu yapiolar ikisi için de engel yoksa sorarlar sanırım. Ben kıl Dönmesi ameliyatı oldugumda genel anesteziyi uygun bulmadilar ve lokal oldum. Sezaryan olursamda yarim olur bebisimi kucağıma alırım diyorum kısmet artik doktorunla korkularını Paylaş bence[/QUOTE]

Canim naaptin

Aynen ozel canim, anestezi sejklini sorarlar mi ki hastays
Önce gerekli kontrol yapılıyor ve hangisi uygunsa onu yapiolar ikisi için de engel yoksa sorarlar sanırım. Ben kıl Dönmesi ameliyatı oldugumda genel anesteziyi uygun bulmadilar ve lokal oldum. Sezaryan olursamda yarim olur bebisimi kucağıma alırım diyorum kısmet artik doktorunla korkularını Paylaş bence[/QUOTE]

Canim naaptin[/QUOTE]
Dün gece suyum geldi ama sancim yoktu açılma olmayınca sezaryan oldum 37+2 darısı başına ;)

Back
X