35+6da nstde sancı ve ....

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
35+6 günlük gebeyim 7 eylül doğumum ama bugün kontrole gittigimde nstye bağlansın sandim görüldüğü üzere çıktı ve ardından alttan muayenede 1 parmak açılma olduğu söylendi.bebegin kafasi haftalardir kanala yakındı doğum başlamış cuma kontrole gel eğer su gelmesi kan gelmesi olursa hemen gel dedi.sizce dogum ne zaman başlar sancıyı hissetmiyorum bugün sadece alttan 2 kere oldu şimdi kasılma oluyor ama agrısız

IMG_0154.webp

Kasılmaların düzenli mi? 1 cm açıklıkla 2 hafta kadar bekleyene de şahit oldum açılması birden hızlanana da yani canım senin bünye ile ve belki aktivitenle alakalı bir durum bence sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bendede sancı var hatta ağrılarımda var ama doktor açıklık kontrolü yapmadı pek önemsemedi haftamız aynı.Ödemde azalma ishal gibi doğuma yakın belirtileride yaşıyorum sende ne gibi belirtiler var?

1 cm açıklıkla 26. haftamda hastaneye yattım. selvikal uzunluk da çok azalmıştı. sancı nst de çıkıyor ama kasılma hissediyordum. 31. haftamda doğum yaptım. İlaçlarla tutuldu bebek ama. n....t diye bi ilaç 4 saatte bir içiyordum.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin

Bendede sancı var hatta ağrılarımda var ama doktor açıklık kontrolü yapmadı pek önemsemedi haftamız aynı.Ödemde azalma ishal gibi doğuma yakın belirtileride yaşıyorum sende ne gibi belirtiler var?
Ödem bende de hiç kalmadi.vajinada acı hissi oluyor bicak sağlanması gibi ama sık değil günde 2 bilemedin 3 kere bebek toplaniyor ama önceden de toplanıyordu aradaki farkı anlayamadım nst ve alttan muayene dün oldu hastahaneden çıktığımda yolda doguruyorum sandim 30 sn bu sancim oldu geçti dr.cuma günü tekrar cagirdi eğer kanama su gelmesi olursa hemen gel dedi

Kasılmaların düzenli mi? 1 cm açıklıkla 2 hafta kadar bekleyene de şahit oldum açılması birden hızlanana da yani canım senin bünye ile ve belki aktivitenle alakalı bir durum bence sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Inan bana şu kasılma hesabını nasıl yapıyorlar kasilma dedikleri acısız karnım sertlesmesi mi hiç bisi anlamadim şu takipten mesela tam da suan karnım taş gibi oldu ama agri sizi yok

1 cm açıklıkla 26. haftamda hastaneye yattım. selvikal uzunluk da çok azalmıştı. sancı nst de çıkıyor ama kasılma hissediyordum. 31. haftamda doğum yaptım. İlaçlarla tutuldu bebek ama. n....t diye bi ilaç 4 saatte bir içiyordum.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Amin inşallah çok sagolasın

bende sancı nedir bilmem. kasılma karnında sıkışma olup bi tarafa veya yukarıya doğru bi tepe oluşturması. ama öyle minik bir tepe değil. etrafı boş sipsivri bir tepe. o sırada bir huzursuzluk oluyor karın çevrende ama o sancı olamaz. sancı dedikleri yatak yorgan yırttıran cinstenmiş:D ben yaşamadım. o anı yaşadığında aha işte kasılıyorum dersinD:

35+6 günlük gebeyim 7 eylül doğumum ama bugün kontrole gittigimde nstye bağlansın sandim görüldüğü üzere çıktı ve ardından alttan muayenede 1 parmak açılma olduğu söylendi.bebegin kafasi haftalardir kanala yakındı doğum başlamış cuma kontrole gel eğer su gelmesi kan gelmesi olursa hemen gel dedi.sizce dogum ne zaman başlar sancıyı hissetmiyorum bugün sadece alttan 2 kere oldu şimdi kasılma oluyor ama agrısız
canım doğumun oldu mu bekliyor musun ,

Back
X