Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok canım sıkkın 35 gündür adet olmadım . Doktor pcos olduğumu söyledi çok morelim bozuk çocuğum olmaz diye korkuyorum![]()
Kızlar çok canım sıkkın 35 gündür adet olmadım . Doktor pcos olduğumu söyledi çok morelim bozuk çocuğum olmaz diye korkuyorum![]()
ben de pcosum ve ilaç kullanmadan her ay düzenli olarak adet görüyorum. ama oldu ki bir ay maydonoz ya da soğan suyu içmeyeyim ya da aksatayım işte o ay geciktikçe gecikir. ilaç kullanmadan adet görebildiğim için şükrediyorum
civanperçemini hiç duymadım maydanozu nasıl yapıcam ?derhal maydonoz suyu ya da civanperçemi içmelisin. bir an önce söktürmezsen daha çok kist yapıyor
sürekli adet düzensizliği oluyor muydu bu ilk mi?
tahlil sonuçların nasıl?
Çok teşekkür ederim hepinize canım sıkılmıştı çokbende pcosluyum tedavıyle çocuk sahıbı oldum hiç tedavı görmeden kalanlarda var bu hastalığın en buyuk düşmanı kılo kılonu normal oranda tutmaya çalış tedavı olmadanda çocuk sahıbı olabılırsın ama pcoslulara çocuğun olmaz denmıyor tedavı olmalısın denıyor
geçmiş olsun
35gün normal değil mi canm?anlamadm normal olman gereken süreden mi 35 gün geçti yoksa?yani iki aydır mı adet olmuyorsun
yoksa 35gün de bir normal
benmde genelde 35günde bir olurç,. 30günde bir olması cok az ihtimal gecen ay oldum doğadan özel günler cayı içiyordum
yine adetime 12gün kala içmeye basladm simdi 2gün sonra olmam gerek belirtileri var gibi azıcık ama gecikir mi bilmiyrm bende de pco olablr doktra gidemedm henüz
rabbimin kadınlara bahşettiği mucize bir sebzedir MAYDANOZ. içeriğindeki östrojen sayesinde hem hormonları düzenler hem de adeti söktürür. ben her ay adetime 10 gün kala her sabah aç karnına 1-1buçuk bardak mayd.suyu içiyorum. içtikten en az yarım saat sonra yemek yemelisin. böyle yaparak her ay düzenli adet görüyorum. ama aksattığım zamanda 3-4 gün gecikebiliyor. eğer gününde adet olmadıysam(28.günde) günde 3-4 bardak aç karnına civanperçemi içerim.
2 bardak kaynattığın suya saplarıyla beraber 2-3dal civanperçemi koy,demle. ılıyınca iç. maydonozu ise 3-4 dk. kaynatırım ılıyınca içerim
Selam canm, benm kımı zaman 2 ay adet olmadgm oluyordu. Doktorlara gttgmde ıse herseyın gayet normal oldugunu soyluyorlardı. Ben hayıt suyu kullandm faydasnı gordum tavsye ederım.. Cıvanpercemıde cok etkılı .