35 gündür adet görmüyorum :(

Evsarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
363
4
0
İstanbul
Kızlar çok canım sıkkın 35 gündür adet olmadım . Doktor pcos olduğumu söyledi çok morelim bozuk çocuğum olmaz diye korkuyorum :(

Kızlar çok canım sıkkın 35 gündür adet olmadım . Doktor pcos olduğumu söyledi çok morelim bozuk çocuğum olmaz diye korkuyorum :(

sen pcolu ne ilk kadınsın ne de son olacaksın
pco lu olup da anne olan çok kadın var
ilgili başlıklarda içini rahatlatacak şeyler bulabilirsin

derhal maydonoz suyu ya da civanperçemi içmelisin. bir an önce söktürmezsen daha çok kist yapıyor

ben de pcosum ve ilaç kullanmadan her ay düzenli olarak adet görüyorum. ama oldu ki bir ay maydonoz ya da soğan suyu içmeyeyim ya da aksatayım işte o ay geciktikçe gecikir. ilaç kullanmadan adet görebildiğim için şükrediyorum

bende pcosluyum tedavıyle çocuk sahıbı oldum hiç tedavı görmeden kalanlarda var bu hastalığın en buyuk düşmanı kılo kılonu normal oranda tutmaya çalış tedavı olmadanda çocuk sahıbı olabılırsın ama pcoslulara çocuğun olmaz denmıyor tedavı olmalısın denıyor

geçmiş olsun

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ben de pcosum ve ilaç kullanmadan her ay düzenli olarak adet görüyorum. ama oldu ki bir ay maydonoz ya da soğan suyu içmeyeyim ya da aksatayım işte o ay geciktikçe gecikir. ilaç kullanmadan adet görebildiğim için şükrediyorum

soğan suyunu birkaç gün içtim sonra aksadı en son nasılsa adet olucam olup sonra başlayım derken bir türlü adet olmuyorum .. soğan ve maydanoz iyi geldimi sana canım ?m
derhal maydonoz suyu ya da civanperçemi içmelisin. bir an önce söktürmezsen daha çok kist yapıyor
civanperçemini hiç duymadım maydanozu nasıl yapıcam ?

sürekli adet düzensizliği oluyor muydu bu ilk mi?
tahlil sonuçların nasıl?

yo sürekli düzensizlik oluyordu . Tahlil istedi adetin 3.günü diye ama bu seferde adet olmuyor haliyle tahlilde yaptıramıyorum .

bende pcosluyum tedavıyle çocuk sahıbı oldum hiç tedavı görmeden kalanlarda var bu hastalığın en buyuk düşmanı kılo kılonu normal oranda tutmaya çalış tedavı olmadanda çocuk sahıbı olabılırsın ama pcoslulara çocuğun olmaz denmıyor tedavı olmalısın denıyor

geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim hepinize canım sıkılmıştı çok :( yo kilom normal 50 kiloyum . Bugün bir arkadaş öyle bi konuştuki önce kist olur sonra yumurtayı kaplar yumurtayı alırlar sonra rahmi böyleee kalakaldım .

35gün normal değil mi canm?anlamadm normal olman gereken süreden mi 35 gün geçti yoksa?yani iki aydır mı adet olmuyorsun
yoksa 35gün de bir normal
benmde genelde 35günde bir olurç,. 30günde bir olması cok az ihtimal gecen ay oldum doğadan özel günler cayı içiyordum
yine adetime 12gün kala içmeye basladm simdi 2gün sonra olmam gerek belirtileri var gibi azıcık ama gecikir mi bilmiyrm bende de pco olablr doktra gidemedm henüz

rabbimin kadınlara bahşettiği mucize bir sebzedir MAYDANOZ. içeriğindeki östrojen sayesinde hem hormonları düzenler hem de adeti söktürür. ben her ay adetime 10 gün kala her sabah aç karnına 1-1buçuk bardak mayd.suyu içiyorum. içtikten en az yarım saat sonra yemek yemelisin. böyle yaparak her ay düzenli adet görüyorum. ama aksattığım zamanda 3-4 gün gecikebiliyor. eğer gününde adet olmadıysam(28.günde) günde 3-4 bardak aç karnına civanperçemi içerim.
2 bardak kaynattığın suya saplarıyla beraber 2-3dal civanperçemi koy,demle. ılıyınca iç. maydonozu ise 3-4 dk. kaynatırım ılıyınca içerim

35gün normal değil mi canm?anlamadm normal olman gereken süreden mi 35 gün geçti yoksa?yani iki aydır mı adet olmuyorsun
yoksa 35gün de bir normal
benmde genelde 35günde bir olurç,. 30günde bir olması cok az ihtimal gecen ay oldum doğadan özel günler cayı içiyordum
yine adetime 12gün kala içmeye basladm simdi 2gün sonra olmam gerek belirtileri var gibi azıcık ama gecikir mi bilmiyrm bende de pco olablr doktra gidemedm henüz

Adetim öyle taklalar atmaya başkadıki ne yapacağımı şaşırdım
1.ocak
29.ocak
8.mart

bu üç tarih var elimde 1 ve 29 ocakta 10 gün adet gördüm 8 martta 2 gün adet gördüm çok ağrım oldu ağrı kesici aldım yanılmıyorsam apranaxtı aniden kesildi şimdiye kadar tık yok eğer 2 gün üzerinden hesaplarsam 3.adetimi 43 gün oluyor kan gelmese dahi hafif hafif lekeler koyu akıntı felan deyip eskisi gibi 10 gün hastalandım varsayım 17. mart desem bitirişine ki ondan çok daha öncesinde bitmişti kan gelmiyordu yinede 37 oluyor bugünle sanırım ilk konuyu açarken 1gün fazla hesaplamışım . Eğer seninde öyleyse içim biraz rahatlar normalimdir diye çok morelim bozulmaya başladı bu olaya :(

Son düzenleme:
rabbimin kadınlara bahşettiği mucize bir sebzedir MAYDANOZ. içeriğindeki östrojen sayesinde hem hormonları düzenler hem de adeti söktürür. ben her ay adetime 10 gün kala her sabah aç karnına 1-1buçuk bardak mayd.suyu içiyorum. içtikten en az yarım saat sonra yemek yemelisin. böyle yaparak her ay düzenli adet görüyorum. ama aksattığım zamanda 3-4 gün gecikebiliyor. eğer gününde adet olmadıysam(28.günde) günde 3-4 bardak aç karnına civanperçemi içerim.
2 bardak kaynattığın suya saplarıyla beraber 2-3dal civanperçemi koy,demle. ılıyınca iç. maydonozu ise 3-4 dk. kaynatırım ılıyınca içerim

Canım çok sağol tavsiyen için şimdi nekdar maydanozu ne kadar suda kaynatayım ? civan perçeminide almam lazım aktarda bulunur mu ? yani adet olmadıysam yumurta döllenmedi döllenmediyse sorun var diye düşünüp geriliyorum

1 buçuk-2bardak suyu kaynat. kaynayınca 5-6 dal maydonozu saplarıyla beraber olduğu gibi suya koy,karıştır. 2-3dk kaynat kapat altını. ılıktan biraz sıcak olunca sabah aç karnına iç. içtikten sonra yarım saat bişey yeme. civanperçemi aktarlarda var canım

Selam canm, benm kımı zaman 2 ay adet olmadgm oluyordu. Doktorlara gttgmde ıse herseyın gayet normal oldugunu soyluyorlardı. Ben hayıt suyu kullandm faydasnı gordum tavsye ederım.. Cıvanpercemıde cok etkılı .

Selam canm, benm kımı zaman 2 ay adet olmadgm oluyordu. Doktorlara gttgmde ıse herseyın gayet normal oldugunu soyluyorlardı. Ben hayıt suyu kullandm faydasnı gordum tavsye ederım.. Cıvanpercemıde cok etkılı .

selam tatlım . Öylemi hiç bukadar uzamamıştı korktum öyüzden baya . hmmm Hayıt suyuda çarpmıştı forumda gözüme ama çok araştırmadım . sağol canım benim

Ben ilk adetimden itibaren saydigimda genelde ikinci adetim 35 gunu bulur ama adet donemini de sayiyorum benmde gecikme oluyo yndede doktora gidip emn olmk lazm

hamilelik şüphesi varsa kesinlikle civan perçemi içmeyin kızlar
çok tehlikelidir
bekar iken adetim geciktiğinde içiyordum söktürüyordu
:34:

Back
X